Info Restylane..

Verkade som någon behövde läsa på lite mer innan den kommentera ..

Restylane

 

Restylane är en produkt som används över hela världen för ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla fördjupningar i huden, såsom rynkor och ärr.

Restylane består av hyaluronsyra, som är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga, vilket ger volym till huden. Resylane har utvecklats av svenska läkare och lanserades av företaget Q-Med 1996 som en svensk uppfinning. Det säljs idag över hela världen och 100 000-tals behandlingar har genomförts. Akademikliniken rekommenderar och använder Q-Meds Restylaneprodukter.

Restylane finns idag i flera olika former av applikationer och gemensamt för alla är att kroppen successivt bryter ner preparaten. De anpassar sig till huden så att syre, näringsämnen och hormoner kan passera naturligt. Detta innebär att om du vill ha maximal effekt bör du behandla dig kontinuerligt ett par gånger om året. Akademikliniken rekommenderar alltid denna typ av preparat framför icke resorberbara preparat som ger permanenta resultat. Anledningen är att man vill undvika situationer där man måsta avlägsna kirurgiskt injicerade material med ärr som följd.

Akademikliniken använder följande Restylane preparat:
 
Restylane Vital används för hudföryngring och passar framför allt tunn, rynkig hud, mörka ringar runt ögonen samt hals, handryggar och dekolletage.

Restylane Touch är avsett för fina rynkor runt ögon och mun samt för hals och panna.
 
Restylane Perlane tar bort rynkor och veck mellan ögonbrynen, mellan näsa och mun samt skrattrynkor. Kan även användas för att behandla ärr och acneärr, forma näsan, konturera ansiktet samt förstora läpparna.
 
Restylane Sub-Q är den produkt som bäst lämpar sig för ansiktskonturering.
 
Restylane Lipp är framtagen speciellt för att forma och förstora läppar.


Restylane, är ett alltså ett framställt av ett ämne vi redan har i kroppen och dessa behandlingar håller mellan 3 till 6 månader.. alltså inget som sitter i föralltid!

*Ceteru*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0