Utgång .. å damn ja e på g

Nu drar jag.. och jag känner mej ..hothot hot....







Jobbet, usch jävla hals..

Nu ska jag till jobbet.. och har sjukt ont i halsen men de får gå...


så här ser jag ut iaf:)



Klädd för regn =P

Sov sött snyggingar

Nu ska jag sova så jag orkar med morgonen dagen :) Jobba å sen blir de en jäävla massa öl...gööött=)

Ojoj va hett =P






Mina sööta:)


Mina sööta:)


Jag lägger killarna på hyllan..

Ja,  nu läggs allt som har med kärlek å göra på hyllan.. Jag orkar inte bry mej längre, och ännu mindre att försöka..
Kärlek gör allt så mycke jobbigare.. även om jag älskar att ha pojkvän så orkar jag faktiskt inte.. för Jag försökte, de gick inte.. Och varför vet jag inte faktiskt.. Och jag får inget direkt svar heller. Sanningen kanske var för jobbig att höra.eller igentligen så vet jag inte hur de ligger till men de känns ganska över..Känns skit trist med tanke på att jag faktiskt tyckte om honom honom,och hade otroligt kul ihop. Men de blir inte alltid så som man tänkt...Men så e de me de...

Man ska helt enkelt bara ha en kille som man kan damma av någon gång ibland;)

Ulla jagar svans=Phaha

Min söta vovve tar tag i carmens svans=P



Mysdag med lissan

Idag har jag å lissan bara tagit de väldigt lugnt.. myst med vovvarna och så:) Lagat grym middag! Ryggbiff å så:) mummmms. och efterrätt=)

Igår blev de utgång.. Annelie, freddie och mini kom oxå ut=) såå kul.. Annelie och jag blir alltid helt crazy när vi går ut:) hahaha..vi dansade , hånglade å allt va de va=Phahah sjuka e vi.. vart en ganska sjuk kväll måste jag säga.. men de va jävligt kul:)

Men fan de e illa när man inte gör ett skit dagen efter, när jag egentligen hade massor att fixa med idag..men vafan.. de blir så ibland..tyvärr.. nää nu ska jag faktiskt ta å lägga upp en video på facebook :)





Visst ser det underbart gott ut =)?

Sexiga kvinna!

Jag dör! Inte ens en sexig man kan slå denna kvinna.. shit va het!



Havet

Nu ska jag dra med hundarna och ta en promenad vid havet sen jobba.. hinner nog uppdatera innan :)







Jag nu =)


Lika dålig idag..

Mår lika dåligt idag.. vilket är fruktansvärt jobbigt.. för jag de e så ansträngade att ens andas..=/ . Så nu ska jag äta lika frukost å sen ut å gå.. Sen duscha och åka till jobbet...


Mitt humör har sugit de sista och de fruktansvärt jobbigt kan jag lova.. och att träffa en som gått igenom samma sak trodde jag skulle bli en bra grej men men så fel man kan ha.. de blev bara svårare...för nu kan jag liksom inte sluta tänka på de, ja vill bara ha en chans och de känns inte som om jag får de.. för du drar dej bara tillbaka och känns liksom om du låser in dej.. så just nu...
Önskade att jag aldrig träffat dej, för nu kan jag bara inte glömma.. och jag hatar de.
Jag lyckas alltid göra de svårare än för mej själv än va de tidigare var.
Usch.. vissa människor säger jag bara.. låt mej vara!
Det är så konstigt hur vissa personer kan förvränga saker.. men jag orkar faktiskt inte bry mej, ja skulle kunna berätta så mycke va.. men de skiter jag i för de e verkligen inte min grej!

De är väl på nått sätt mening att de ska vara svårt.. och denna sommarn.. helt ärligt.. den SUGER!

Orkar ej.

Mår skit dåligt å behöver sova.. inge vidare humör heller .hörs imorgon..


Film..

film med lissan..uppdaterar senare:) Puss


Till jobbet.

Nu ska jag till jobbet, och jag mår verkligen skit..feber och ont som helvetet i halsen men jag kan inte ringa å sjukanmäla mej ..Då sätter jag annica i skiten så de e bara å ta på sig å åka till jobbet å ta sig igenom dagen å sen gå hem å sova..

Uppdaterar senare. om jag orkar..



Syns verkligen på mej tycker jag.. blek å konstig ser jag ut...

Määääääktigt!!!


Beautiful..


Elak vovve.

Vet inte varför men min lilla Algot han e så jäkla elak både mot min katt och valpen så nu efter ha bitit lilltussen för andra gången idag så fick han faktiskt sova på golvet nu.. Vet inte vad ja ska göra för att han e så himla elak..Dom låg har myste först å vips så vänder han humör..  jävla hund.

Städat och tvättat som en dåre.

Fan trött jag är.. Städat och tvättat som fan...sen åkte jag å storhandla.. nu har jag plockat in allt... städade hela övervåningen, tvättade 5 maskiner tvätt och vek..så nu borde jag få sova i ett år men inte de...- för jag börjar jobba 7 imon=( nu ska jag ta mej en kvällsmacka för de är jag värd så jag uppdaterar sen:)


Emma tvingar mej till tratten/Midsommar.

Innan jag städar så fixade jag mej ett youtube konto=) haha.. så här kommer en video från midsommar.. bättre sent än aldrig;) eller hur?



Han la kuken på bänken...

Jag och Lisette bestämde ju oss för att dra å sola... Dock hinner några före oss och vi fick vänta 20 min.. Jag å Lisette går ut å röker.. eller aa.. Lisette röker.. Sen går vi och sätter oss igen. Men först går Lissan på toa och jag sätter mej själv på en av bänkarna. Jag ser typ att en äldre vältränad herre sitter å tittar lite skumt på mej och jag tänker inte mer på de förrens jag ser att sitter i kors med benen och väldigt brett isär med benen och då, lägger jag märket till hans kuk hänger ut ur hans shorts... Den ligger på bänken typ där han sitter, Pungen, kuken allt, hela jävla paket ligger där.. jag kan knappt hålla mej för skratt och sedan kommer Lisette. och jag får inte fram något ord utan bara sitter där för att jag ska hålla mej för skratt då Lissan lägger märket till att han kuk hänger ut...

- Ser du säger hon ? faaan va sjukt..
och jag bara sitter å gravar. Jag får inte fram något annat än att fan va sjukt de e .. och ni som vet hur mitt grav låter, ni vet att de hörs=Phahaha.. och gravar säkert i 5 min... Han gubben sitter kvar. och han vet precis vad som händer..

Gubben ser att vi sitter och tittar på han och han ändrar hela tiden ställning så den ligger åt olika håll, ibland kläms den lite lätt..hahaha de va så sjukt och man märkte ju att han gilla de... jag försökte få till ett kort men de lyckades inte..tänkte slängt upp de här...hahaa  vi får se om ser något på Lissan kort..

En sjuk start på en vecka eller hur?hahaha

Detta kommer ta tid innan jag kan släppa de....haha...
nää nu ska jag fortsätta tvätta..


Fittväder...

Jag å Lissan drar å solar istället!!!

Minnen.. haha

Satt å kolla igenom gamla bilder=Phaha så ja va jag är faktiskt tvungen att slänga upp några...




















depp..

Kan man bli annat än depp av detta jävla vädret?
Jag har inte kommit någonstans än ut å kissat hundarna men jag måste gå en riktigt promenad.. men de bara öser ner..
Jag vill bara bädda ner mej i sängen och ligga å pussas hela dagen... mysigt hade de vart..
Men jag måste fan tvätta å sen vill jag inte ringa person jag vill mysa med hela dagen heller.. får väl hoppas att han ringer... nu får jag nog kom igen lite=)

Funderar på att köpa en vandrande pinne=P eller vad säger lilla martina om de?

Nu ska här städas å tvättas..

Igår städade jag hos mej och nu ska jag städa hela huset eller jag ska börja. ska starta med att tvätta en jäävla massa kläder.. eller aa först ut med hundarna sen så ska jag starta med de.. kan bli väldigt dåligt med uppdateringar men vi får se vad jag hinner och orkar:)



Gåshud över hela kroppen..

Tårar och gåshud.. shit va tjejen kan sjunga asså.. shit!!!!




Vilken känsla...


Tankarna kommer alltid på natten.

Hatar att behöva vänta typ 3 dagar innan jag kan höra av mej igen, när jag vill höra av mej nu.
Hatar att behöva känna att jag inte kan höra av mej för då kanske de bara blir fel.
Hatar att titta på mobilen efter ett sms som aldrig kommer..eller de kommer men de tar tid.
Jag gillar att längta men inte för länge... Sakna är en bra sak men samtidigt så jobbigt..
Vill bara få en chans att visa att jag inte är som henne...
Hatar att jag är en sån känslig människa...De e fruktansvärt svårt ibland.

Men jag förstår. Jag gör verkligen de...
Jag vill bara finnas där...

Vad tänkte jag med?

Ja, vad tänkte jag med?

Myspys

Nu är jag och Martina hemma hos mej och ska kolla en film:) Vi äter massor med gott och slappar:)
Men jag har väl inget vettigt att skriva igentligen..

skriver väl sen..


Ut å gå:)

Nu ska jag å alla vovvarna gå ut å gå=) mysigt:) sen ska jag till havet en sväng med martina =)

Men uppdaterar sen=)



Mysa hela dagen...

Nu har anders åkt hem och nu ligger jag i min säng ensam igen=/ Skulle kunna ligga å bara mysa hela dagen.. Men tyvärr kunde han inte vara kvar.. men de gick inte ... så nu funderar jag på att gå upp och gå ut å gå.. fast jag är såå trött.. skulle behövt sova lite mer men jag skiter nog i de, bättre att bränna lite fett..=P
Vad ska ni göra idag?:)



Hemmakväll

ikväll blev jag bara hemma, skulle gått ut med Martina Och Natalie...Eller aa vi skulle på en fest:) men de slutade med att jag blev hemma och kollade en film med Anders.. Så nu ligger han här å  sover och jag är vaken och funderar på vad ja ska underhålla mej med... En Film ? en öl till? eller kanske borde jag sova?
Tråkigt har jag iaf just nu ... Hundarna sover oxå..kanske borde jag ta på mej partykläderna och dra ut en sväng? sugen är jag.. jag ska faktiskt ta å kolla vad dom andra gör just nu :) återkommer;)




Ego Me


Working

Sitter på jobbet och vill bara hem.. är så jävla trött =( usch...Idag blir de nog ett par öl =)
Jag uppdaterar när jag kommer hem..


<3




Morron morron

Nu har jag gått upp å ska fixa mej , sen åka iväg till jobbet.. är ju sådär lagom sugen idag.. orkar verkligen inte..men de e bara 6 jobbdagar å sen har jag semester igen, ska bli så härligt..är ledig nästan 2 veckor.. galet skönt =) men nu ska jag sminka mej å så.. uppdaterar innan jag drar.. =)


Anonym

Jag är helt ärligt trött på anonyma kommentarer, Folk som inte vågar stå för sina åskiter. Och du helt ärligt vad fan hade de med saken att göra? Du är patetsikt som ens lägger dej i!Det är något jag inte ens vill göra, så vafan bryr du dej för ?

Lite roligt att de första du gör på morgon är att går och upp och läser min blogg och lägger en patetisk kommentar...Du måste ha ett jävligt intressant liv lille vän....

 
Anonyma kommentarer är för mej NOLL värda eftersom jag hatar folk som inte står för de dom gör och deras åskiter. så Fuck you!

Kan inte sova=(

Kan verkligen inte sova=( sjukt jobbigt, jag undrar om någon har tips om något som hjälper kanske ? Ikväll kan jag nog inte sova för att jag tänker på en viss person hela tiden.. de e skit jobbigt.. Men de är som de e.. men jag förstår, eftersom jag själv gått igenom samma, Men vi får se.. antingen blir de hur bra som helst eller så händer inget mer.. vi får se..

Nu ska jag slänga på en film å bara vänta på att sömnen ska komma så jag sova.. pallar inte detta. inte nu... Nu ska jag först gå ut så bebisen får kissa .. men jag ska försöka uppdatera imorgon innan jobbet=) sov gott..




Hittar inget:(

Jag hittar inget på youtube idag tyvärr=( så nu funderar jag på att lägga mej å bläddra igenom HMkatalogen =) å se om jag hittar något kul :) Och sen ska jag nog titta på Paris hitlon´s BFF2 =) skriver nog igen..


3 sällskap i sängen;)

hehe och då pratar jag såklart om mina små bebisar=) nu ligger båda hundarna här plus katten:) vi myser förfullt.. jag är såå trött.. jobbat å sen blev de långpromenad.. så redigt;) de va jag å lissan och vovvarna som gick.. och nu ligger vi bara här som sagt.. jag är trött men kan inte somna.. ligger å tänker lite och saknar en viss person galet mycke faktiskt, de trodde jag inte , eller iaf inte jag skulle sakna personen så häär mycke. Men jag tänker inte höra av mej. Det går bara inte fast jag så gärna vill=( skit jobbigt e de.. Varje dag så vill jag men jag att de inte är bra om jag gör de.. Visst är de svårt att hålla sig när man så gärna bara vill slänga iväg ett sms men jag hålle emot.. jag måste...

Nu ska jag lägga mej och titta lite på youtube och om jag hitta någon ny bra låt att visa er=)

så jag säger hej så länge och slänger in en låt med underbara gruppen Ahmir , detta är en cover . Orginalet görs av The Jonas Brothers. When you look me in the eyes. Vacker.





Jobba=/

Jag är så trött idag, vetefan varför.. kom igen för helvete Lina, så känner jag!
Men nu ska jag dra mej, blev inte mkt tid till blogg idag, har försäkrat hunden å sådära=)
Hörs senare=)

Tog några snabba bilder på mej innan :)










Promenad, handla

Nu ska jag ut med hundarna och gå å handla lite, Sen fixa mej för jobbet å så.. men uppdatering får de bli senare =)
sov lite länge idag:)



Ny Design =)

Och visst blev de nice?
jag älskar den =) bara bilderna som ska bytas ut, kunde inte bestämma för  vilka bara=)
Nu e jag skit trött och ska sova men imån blir de nog en del blogg=)

Sov sött


Jobbar

Nu har jag ätit lunch och ska fortsätta jobba.. uppdaterar sen =)


Jobba, vill bara mysa med min tuss

Nu ska jag iväg och jobba.. hade hellre legat å myst med min tuss :) eller mina tussar faktiskt =) har ju två=)
Men ja uppdaterar på jobbet sen, tyvärr blev de ingen blogg design igår.. får se när de blir




Så ser vi ut idag:) ååå mys hon e:) fortf. inget namn.. Ulla heter hon men vill inte de..men de blir nog Pixie=)

tröttt...

Usch jag är så trött nu va.. vill bara hem å mysa med min lilla tuss=) som övrigt kissade i sängen inatt=P så idag får de nog bli korgen på golvet... men jag vet att jag kommer ta upp henne till slut iaf , de blir ju alltid så =) alla ska sova i sängen , 2 hundar och en katt=) de blir så när man inte har nån pojke jämte sig då får bebisarna krypa upp i sängen...

just nu sitter jag iaf på jobbet och har ätit, snart börjar jag igen , har jobbat sen 7 imorse och sovit ca, 3 timmar så just nu e jag helt död.. .Sen när jag kommer hem så blir de bädda rent i dag igen!! (gjorde de igår) men så tur va så tvätta jag allt i morse när jag gick upp så de e bara att lägga i allt i sängen igen :)

Sen blir de ny blogg design tror jag:) kul=) men vi får se om jag orkar.. men nu ska jag nog ta å jobba lite igen .. hörs sen =)Puss


Lite svar..

Till Rep ;) haha de e en tjej så de går inte du =P hehe ja vet inte än, kanske ut på lördag :) kom ner :)


Till Sofia :) Tack så jätte mycke =) Hon är en Valpino italiano blanding mellan Mittel spitz=) får nog bli Pixie:) Kramkram


Elin, Hahahaha nee de ska hon inte heta  =) du får komma med förslag istället, du  kan nog komma på något konstigt;)

Dålig uppdatering

ja vet, skit dåligt med uppdatering men imån ska ja verkligen ta tag i de.. förra veckan va ja less på allt och jobbade skit mycke men nu känns allt bättre, men lite kärlek skulle inte vara fel.. Jag har iaf hämtat min vovve nu =) hon ligger här jämte nu:) men har fortfarande inte fått nått namn , så förslag är välkommet :) jag funderar på Pixie :) så sött!! nu ska jag sova för jag ska upp 5 och kanske tidigare ifall hon vill gå ut eller nått :) Sov gott Pusss


Resentment


L

klart du får iaf=)

Killar är skit.

Precis vad dom e. så låt mej vara!

Linus

Jag vet inte de än =) sjdå?=)

Gonatt F***-DAG!

nu ska jag sova.. dålig blogg dag.. och en dålig dag..



Varför?

Har verkligen hoppats på ett sms från en viss idag.. men inget med de.. de suger...

Random

låter som du känner mej =P vem e du :)? säg:)


jobbat, nu sola..

Har jobbat hela dagen, haft en piss dag så nu ska jag lägga mej å sola =) uppdaterar senare=) Puss


Random :)

Jadu, helt ärligt .. ja vet inte heller:) men de e väl för att jag va tillsammans med en som ljög om allt hela tiden kanske?
Vem e du ?=) usch jag kan inte somna=/

Sova

Nu ska jag försöka sova, första jobbdagen efter semester .. usch tungt, upp 5 .. fyfaaan.. Hörs imån eller senare =) ifall jag inte kan somna.. detta är tidigt för mej :) Puss

Vill ha en kärlek som den här!

Jag har sagt de förr, men Love in manhattan, Världens vackraste film...
Och kärlek är de finaste som finns:)
Hoppas att man någon gång får känna denna kärlek:)


Tack A=)

Tack för der bra svaret =) du gjorde min dag:) så jävla bra skrivit!!! ska verkligen försöka lyssna på de du skrev =)
Tack igen :) KRAM

Veckans Låt

Lee Carr - Together , grym låt..så fin tycker jag!


Att få tillbaka självförtroendet.tips?

Jag har funderat lite, som alltid typ=P
Men alltså jag undrar hur får jag tillbaka mitt självförtroende när de gäller killar? För mitt självförtroende när de gäller mej själv är bra, men när de gäller killar så är de just nu i botten..
Efter ha vart tillsammans med en som ljugit,varit otrogen och gjort så jag trott att allt jag gjort är fel..
Förr tog jag på mej de mest i vårat förhållande som om allt var mitt fel.

Så nu har jag svårt att lita på killar, och känner mej så himla osäker, så fort de e något som en sån liten sak som inte svar på ett sms så tror jag genast att han inte intresserad. Och jag måste typ hela tiden ställa frågor känns de som. Och även om jag vet att de så dumt så gör jag de..

Så jag undrar, e de någon som har några tips?Hur ska jag få bort min osäkerhet?jag mår faktiskt skit dåligt av de.

Dagen

Jag har inte vart hemma speciellt mycke idag:) jag har vart å fixat naglarna sen blev de kba så ringde natalie å fråga vad jag gjorde, så vi tog en sväng.. Jag köpte en söt liten säng till min lilla prinsessa=) Sen lagade vi mat, och nu stack natalie till martina, kunde tyvärr inte vara med dom. Dom skulle ta ett par öl men jag börjar 7 imorgon så =(

Nu ska jag bara till affären snabbt =) Pusspuss

ny bild på tussen..

Här kommer en ny bild jag fick idag=)


Så vacker..

Tycker denna är så vacker att jag får tårar i ögonen.. =( så himla fin.


Kan inte sova, tror smarta jag sumpa något bra... usch.. hatar mej själv ibland..

Ensam kväll

De blev som jag inte ville, Blev en ensam kväll.vilket suger, för ikväll hade jag behövt sällskap..vill verkligen inte sova själv inatt.. men inget val .. men igentligen är jag ju van så.. eller jag har ju hunden men aa ni förstår..usch de är en depp dag idag.. nu ska jag lägga mej å lyssna på musik och försöka somna så denna dagen tar slut någongång.. puss

Rep

Nee mest myssugen tror jag =P


Mitt rep:)

Needu :) inte än =) Väääldigt nytt nämligen ..Men kanske blir  senare om nån månad eller nått=P

Jävla skitdag.

Vilken tråkig jävla dag de har varit idag asså.. den suuuger! Jag har inte gjort ett piss.. och jag är uttråkad, känner mej ensam och allt bara suger...
Hatar dessa ensamma kvällar..
Gör inte ni ?
nee nu ska jag ut å gå.. här blir man ju bara deppigare och deppigare..

Kom å överraska mej eller något dååå... kom å mys.

puss

Hatar de..

Jag hatar verkligen när man gärna vill träffa någon å de inte går, och jag hatar att man vill prata med personen hela tiden men man vill inte ringa eller smsa för mycke.. så jag håller de inne, jag vill bara ta min mobil, skriva ett sms å slänga iväg... men jag håller mej.. åtminstonde en stund till..

Åååå

ååååååååååååååå tråkig jävla pissdag idag!!! Jag vill ligga å mysa i sängen till en mysig film.. men inte själv!!!

Mysa

Just nu vill jag bara ligga å mysa i sängen, men de suger att vara själv . . . Hoppas på sällskap sen iaf:) men de verkar inte som de blir så men hoppas kan man ju. Imorgon blir de fixa naglarna oxå:) härligt.. de behövs nu , och idag så är de bara vecka kvar tills min lilla tös kommer =) så glaad!! kommer vara såå mysigt när hon äntligen är här!!

Nu ska jag lyssna på lite musik å kanske städa lite...

pusspuss



ååååå så söt hon e:)

Promenad nu

Nu har jag kommit upp, skulle gått upp efter förra inlägget men nu e jag iaf uppe och påklädd och ska ut å gå =) uppdaterar sen när jag e inne igen =) Puss


Helgmys...

Dålig uppdatering men har inte varit vid datan något, så därför har jag inte skrivit i bloggen.. Men hela helgen har jag umgåtts med natalie . I fredags va de gbg, med både natalie och martina .Dom gick ut men jag och X åkte hem till mej istället och samma sak blev de igår:) -Natalie och Malin gick ut men vi åkte hem till mej:) Så helgen har vart väldigt bra, och mysig :) Så nu hoppas jag att X kommer hit ikväll och tittar på film :) hade vart trevligt... Nu ska jag snart ut på en mysigpromenad, så hörs sen =) Pusspuss

Tillskott i familjen=)

Nu har jag vart ute efter en liten vovve väldigt länge =) och nu har jag hittat en =) och även köpt henne =) får henne nästa vecka=) här e hon =)

 

Hungrig men inte sugen..

Jag är jätte hungrig, men inte sugen på nått.. förslag??

Promenad

Jag har promenerat med lissan och sen inte mycke, skrikit på min hund i över 20 min för att han aldrig kom in.. han stack.. helt slut va ja efter. rösten va som vet inte vad.. och nu blir de nog utgång ikväll =) vi får se:) ska se vart dom andra ska nånstans.. =)

Nu ska jag kolla runt lite på internet =)Puss

Att stå för de man gör?

Jag ligger här, tänker... Du e sur, men varför?
Du e sur för något som du själv gjort, Man kan inte ta lögner efter lögner och sen så ska person tro att allt är okej,
Och att allt bara ska fortsätta som inget har hänt. Man får ta konsekvenserna för sin handlingar, Man kan inte behandla folk hur som helst. Man kan inte ljuga, vara otrogen och 4 tjejer på samma gång och sen tro att alla ska hålla käft.

Och sen gå å hitta på en massa skitsnack som inte ens stämmer. De sjukaste är att  dom som hör sakerna tror på allt och bildar sig en uppfattning  om en annan person som igentligen är byggd på massa lögner, istället för att lära känna person och bilda sig en egen uppfattning... De är tragiskt tycker jag. Man kan inte döma en person genom en massa lögner som kommer från en annan! De e du gör, du gör som folk tycker illa om folk som inte ens känner varandra.

Jag har försökt att förklara för dej att de du gör inte är okej. Man kan inte säga vissa saker eller göra vissa saker och sen gå till en annan, utan att den andra vet om de. För att de e elakt. Grejen är inte de du gör, du får göra vad du vill MEN när sakerna du gör sårar folk så är de väl inte längre okej? Folk mår dålig av dina handlingar! Och du kan helt ärligt inte heller må bra?Du måste ju förstå varför man blir arg å ledsen å skäller på dej? jag vet att du hatar de. Men de e inte så att de e kul å skälla på dej.absolut inte!så varför? varför fortsätta med samma spel?

Du träffar en ny, men du gör endå samma sak mot henne som du gjort mot 2 andra nu. Varför starta något med någon då? och hon är förmodligen så blind att hon aldrig tror att du skulle göra så. Men vi vet. vi vet precis vad du gör, så snälla sluta nu.. Du förstår inte hur de känns att få veta allt och särskilt av någon annan. Så berätta själv istället denna gången. Varför är du med den äckliga A ? när du vet hur många du sårar. Jag bara undrar , Är hon värd besväret? för de tror jag inte att du tycker. Hon skapar en massa problem. Och de är precis vad hon vill! Jag undrar vad handlar allt om ?bekräftelse?

Sorgligt att allt ska bli ett sjukt spel som gör att folk bli sårade...


Tårarna rann, smärtan sitter kvar.

Kollat Jackson´s minnestund idag, Vackert!
Men något som fick mej att gråta riktigt var när hans dotter sa de fina ord.
Jag tror han var en väldigt fin pappa,. Smärtan från sorgen hon måste känna sitter fortfarnade kvar
i mitt hjärta! Jag är helt förstörd ..  Ville bara krama henne=( Usch ja vet inte vad jag ska skriva,
känner mej så tom.
Men jag hoppas att alla ni som snackat skit om han verkligen l
åter han vila i frid nu och håller era onödiga kommentarer för er själva!


Här är klippet

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5484575.ab



Han var nog väldigt stolt över sin fina dotter att hon klarade detta! stark liten flicka!

Vila i frid MJ, du lämnar mycke fint efter dej!


The game.

De du gör är att du spelar ett sjuk jävla spel, men jag lovar dej, din spelpjäs is going down!


Lita aldrig på någon..

iaf inte som har ljugit innan, Dom bättrar sig aldrig..  Dom gör samma sak igen.. och tydligen så har han redan gjort de...Hmmm ?


Ja ni undrar väl va de där handlar om , eller ni kan ju säkert gissa.. men vi tar de sen om jag känner för de.. vilket jag lär vilja.. ALLA borde få veta hans sjuka jävla spel! USCH!!

Idag börjar jag såklart morgonen med en promenad:) mys! sen så blir de umgås med lissan, sen ska vi kolla minnestunden för MJ och allt sånt.. Kommer nog bli väldigt vackert, eller aa ja e på de:)
Sen får vi väl se vad vi hittar på =) Vad ska ni göra idag=)? ni e såå dålig på att kommentera så kom igen nu =)

PUSS


Veckans Låt

jag brukar alltid leta runt på youtube och hitta lite goa låtar så varje vecka slänger jag upp en ny :)
Och denna veckan är de Ahmir - Come Back. skön RnB låt!



MJ

Fan jag ryser varje gång jag ser han.. shit vilken artist han var eller han är!!!! Grym!



Svin, Varför faller man alltid för dom?

Jag satt å tänka tillbaka på killar jag träffat å så.. och hmm ja, dom flesta är faktiskt svin.. Och träffar jag en bra kille så bor han alltid i en helt annan stad.. Varför e de så? finns de inga bra killar här?

jag tror faktiskt inte de...

Kissies new BFF

Jag sitter å kollar runt på lite bloggar nu och hamnar på kissies.se ´s blogg.. och hon har nån uttagning till att bli hennes bästa vän? om de e seriöst eller ej de vet jag inte men iaf hon har tagit en bild på hennes mail inkorg för att visa att hon fått så många mejl.. jag läser lite snabbt bara och ser mitt namn, Lina samuelsson där`? hahah sjukt!då hopps jag att de är nån annnan Lina och inte jag=) men jag bara ber till gud att ingen min polare har gjort nått sånt sjukt och anmält mej, jag har en misstanke om att en av mina sjuka vänner skulle ha kunnat göra detta=Phahaha e de så kommer jag svimma!!haha.. Och hon lär ju grava som helvetet.. Och de förvånar mej inte om de e så =P hahah

Lina , kissies new BFF=P? haha jooo..

Mot min fruu..

Ska till frugan nu =)





Ja jag vet.. sleten och bakfull men fan så illa är jag inte endå;)=

Aldrig sett något så fint!

Titta vilken underbar bild jag fick:) sälarna pussades flera gånger och jag lyckades faktiskt få de kort=) de måste fan va en på miljonen =)



Jag tycker att de här är den vackraste jag någonsin sett !
Jag får faktiskt tårar i ögonen ...


Sjuk helg

Denna helgen har varit riktigt sjuk och galen.. haha de måste bli lugnare asså.. för detta går inte, idag är jag så jävla sleten och mår nog som jag förtjänar antar jag... usch.. Hur har eran helg varit=)?

I fredags va jag å Lissan ute med hennes pappa och åkte båt, super mysigt.. vi åkte ut en bra bit och tittade på alla sälar:) dom e såå jävla söta=) va säkert över 20 st asså, dom va överallt och dom följde tillochmed efter båten när vi åkte så vi stanna och skulle fiska så dök upp 2 sälar:) Jag har även tagit väääääärldens sötaste bild.. ni ska få se:) jag lägger upp den alldelse strax:) Puss

Min prins



Min underbara älskling=)

Det är inte lätt

att blogga när de e sommar å fint väder, men ja ska försöka skärpa mej, Så är de någon som vet hur man mobilbloggar? hjälp tack:)


Havet

Nu blir de havet men först morgonpromenad en sväng å sen ska jag å lissan dra iväg =) ha en bra dag=) Puss

Grymma Katrin..

Fyfaaan!! Katrin zytomierska är den ballaste brud jag vet!! ÄLSKAR henne, hon är så jääävla bra! Läs bara detta inlägg.. "ping pong show"  på hennes blogg http://www.finest.se/katrinSchulman .. bruden e sjuk å galen precis som jag;) och jag älskar de!=P

Sköön

Hääärlig...



in my head..

Jag kan inte sluta tänka på dej, De e sjukt..Jag tror att du vet vem du e! <3Eller jag hoppas verkligen de... Just nu vill jag bara ha dej här. visa hur bra allt bara kan vara!Du har funnits i mina tankar hela tiden de sista... Vad ska jag göra? de e svårt.

Jag vill vakna upp imån,Och allt dumt å trist ska vara bortglömt..

Du finns alltid i tankarna..


The Day

Anonym människor.. värsta jag vet! usch...Fega! Fega människor är de värsta jag vet.. En fågelfisk.. PINSAMT!

Men iaf, ja har haft en skit bra dag=) ja va i Askim med Elin,Ella och sen kom John och Victor tror jag att han hette.. Inte träffat john på år å dag så de va kul att se han..Sen åkte jag hem till Elin en stund sen så åt jag glass med R... sen blev de handla med Lisette och sen hem å laga mat till stranden imån , mys=) Imån blir de nog åsa eller nått annat ställe, vi får se... blir mys iaf:) vi har alltid kul.. Vad häänder i helgen undrar jag=)?

Puss

"Anonym"

Det är väl en jävla skillnad om man vet om de eller ej? Idiot! Tror att man ska ta reda på fakta innan man öppnar käften..Men feg som du e så e du anonym och vad jag ska lista ut så börjar du absolut på bokstaven N!


Varför?

Jadu, niii... Varför ? jag är så seg hela tiden efter stranden å de blir aldrig nån data för min del men nu måste jag fan skärpa mej! ja blir galen på mej själv.. nu ska ja rycka upp mej..
Men de enda är jag går å tänker på är två saker, Att jag bara vill här ifrån och bara sluta tänka på en sak som bara snurrar i huvudet hela tiden, ja får ångest.. jag hatar känslan, Jag litar gång på gång på dej men endå blir jag ledsen varje gång, jag förlåter och förlåter... Men till vilken nytta ? ja mår bara skit av de själv.. usch jaa.. fyfan!!Samma misstag varje gång, hur ska jag få dej att förstå?

För att prata om något annat så har jag solat dom senaste dagarna och sen blev de lite party i helgen , Träffade Underbara Joakim från karlstad och hans balla polare, va riktigt kul faktiskt..
Imån  blir de stranden igen :) bli mys.. imån blir de nog Askim.. vad ska ni göra ?=)

RSS 2.0