Promenad som gäller.

Efter en heldag på stranden så e de kvällspromenaden som gäller.. Men jag uppdaterar mer när jag kommer in :) Puss







Mot havet.

Jag har inte haft lust å blogga de sista.. inte mått så bra men nu e de dags igen men de blir ikväll =) så titta in då;) Pusss


ledsen bloggen-

Men ja mår piss, ledsen sårad, förstört håret, katten e borta.. a de blir fan inte värre å jag orkar inte mer... så blir ingen blogg för mej idag.

Mot jobbet.

Nu ska de jobbas.. faaan.. usch!!! men vi hörs sen=) PUSSS




Morgonpromenaden, sen jobb=(

Nu ska jag ut å gå, sen jobba=( jag vill INTE!!!!!!!!! usch va jobbigt;(

Somna till kärlek, När den är som vackrast!

Jag tror faktiskt att de blir sängen för mej nu... känner att jag behöver de, ja ska somna till Love in manhattan.. underbara film, Kärlek när den är som bäst.. Jag vill ha oxå ha en sån kärlek.. Har ni sett filmen ? ja lovar, ni kommer älska den! underbara film.. jag gråter lika mycke varje gång, känslig? ja absolut! jobbigt ibland men vafan...:)

Kolla in dessa.. åå..

 

 

Världens vackraste filmen, Se även If only och The notebook, har ni inte sett notebook så se den!

Jävla 3! Jag ska säga upp allt!

Glömde berätta att jag beställde ett bredband häromdagen som skulle vara de nya bredbandet som tre skulle släppa..vad fan tror ni att jag fick hem???
Samma jääävla bredband jag redan har! jävla idioter! jag är förbannad på dom som helvete så ja ska ringa imån och fixar dom inte allt åt mej nu så säger jag upp ALLT jag har där! jävla tre!!!

Att förlåta...

Jag sitter här och funderar på varför man förlåter någon som sårat en så ? Jag vet faktiskt inte riktigt själv faktiskt. De är så sjukt svårt att bara gå vidare och låstas som inget har hänt, för de är precis så de är.. Jag går runt och låstas som att de aldrig hänt men innerst inne är jag så jävla arg och besviken! De är bara så jävla svårt, men samtidgt är jag en människa som inte orkar vara långsint så...

aja.. vad ska jag skriva.. hatar när jag tänker på sånt här..


Jobb,strand, mat och ut å gå=)

Idag har jag jobbat, och sen blev de stranden med lisette och där mötte vi Rickard, Va mysigt.. Rickard va tyvärr  inte lika duktig som igår men =P Gissa om Algot blev glad när han fick träffa Rickard, han va överlycklig:) såå söt e han:)Så nu ska jag ner till affären å köpa köttbullar å sen laga mat:) å sen ska jag å lissan ut å gå=) Så vi hörs sen :)

Bilder från idag:)

Smygfoto på rickard=P han ääälskar de



Måste nog vara algots favorit:) Algot gillar inte killar i vanliga fall=P



Min älskling och lissan älskling:)


otroligt...

de e helt otroligt hur man kan vara såhär morgontrött? ja har alltid vart de och de kommer jag väl förmodligen alltid att vara då oxå..fyfan!!!nu sitter jag på jobbet å ska börja jobba iaf.. ha en bra dag=) jag slutar ett så jag ska soooooooooola=)puss

Vilken jääävla känsla..

tänk va mäktigt!!!! shit. ja ryser!


Gott folk

Gott folk, Ja går å lägger mej, upp om 4 timmar..behöver sova..sov sött alla..
Pussisar:)




Underbar dag i bilder.

Här kommer bilder från dagen =)


Jag å Rickard, Jag va hovkvinna;)


Mästerfiskarn:) duktig va han idag:) va ju lite stolt allt..



"Gösta"



" stackars Gösta blev senare mat.."



La mej ner på stenarna och kolla när Rickard kasta lite.. hade tråkigt å tog en bild..härligt de ser ut va=)?




"Lilly metar"



Underbar dag!!

Jävla hår asså..

Suttit hemma hos Lisette i 5 timmar å försökt fixa mitt hår, skulle fixa utväxt som va sjukt lång.. men de gick så där... allt blev ljust orange och jag såg mest ut som pippi långstrump.. men nu äntligen e de fint:) eller aa ja ska lägga lite mer slingor imån så de e blir lite mer orange som jag brukar ha, men nu ska jag platta de så jag slipper de imånför jag ska upp 5 =/ men vi hörs snart , å då lägger ja upp bilder från idag:)

Puss

Hemma från havet,

Vilken underbar dag, har vart vid havet med Lisette, Rickard och hans bror .. mycke trevligt, en fiskning  blev de men de va mest rickard å hans bror alex.. Rickard fick en öring =) han e så duktig:) Nu ska ja bara ut å sola lite till så uppdaterar jag senare=) med bilder från dagen =) Pusspuss

Morgonpromenad..



Nu blir de morgonpromenad och sen stranden :)

Uppdaterar innan ja drar tror jag.. pusspuss

Underhåll mej..



Jag är trött, vill inte sova... konstigt igentligen .. men nu sitter jag här.. prata med mej foooolk..
knäppte en bild iaf:)





Skriva om ?

Vad ska jag skriva om ? jag vet verkligen inte.. så jag slänger upp en bild istället;)


Johan Falk

Vilken JÄÄÄVLA bra film asså!! sjukt jävla bra.. Bästa filmen på länge, 2 timmar bara sprang iväg!!

Och jag är nu kär, Joel Kinnaman, underbara sexiga jävel !!! Nu vill jag ha min egna lilla ganster !!
Nu..... mumms




asså , jag döör.herregud...

"Lite bättre än alla andra som sagt"

Svar till en underbart underhållande människa...


blondinbella, hahahaha.. fan va ball.. då undrar jag lilla gumman, Vilka likheter drar du då? Jag super,svär, kan inte ett skit om politik och de intresserar mej inte heller=P De finns inget som hon har som jag skulle vilja vara eller ha ...   Men jo, Vi är lite bättre än alla andra... Jobbigt..

Tråkigt att du inte förstår ironi gumman...

de luktar svartsjuka ..mumms...haha

Kiss my assss....

Bakiiis.. till vilken nytta liksom?

Vafan ska man vara bakis för? och kvällen igår är inte värd bakfyllan.. början va grym, ja hade skit kul... Vi tjejer började med att spöa skiten i killarna i kubb men 3-0 =P hahaha.. fan va sämst dom va! Sen söp vi på..Sen kom även Emma ut, va skit kul:)  men ute va de helt dött kan jag lova.. så de är alltså inte värd bakfyllan.. men de sitter la i sen midsommar med =P Idag har jag bara slappat och tänker fortsätta med de:) sen ska jag å min fru Lisette gå på bio! myspys för oss.. de blir filmen, Johan Falk.. GRYMT!! Han e sååå het oxå..mummmmss..


nee nu ska jag göra nått.. orkar inte skriva just nu , blir sen =) Puss

Tack Anonym =)

Tack så mycke =) puss på dej:)

Midsommar

Trots min lilla otur så blev kvällen grym!! och faaan va snygga jag å Lisette var.. =) hahah.. ja är stressad nu och ska ner till lissan och börja dricka igen och grilla =)  Underbart=) men ja kommer att lägga upp filmer och bilder imån från festen =) niiice va de=)Tack alla=)
















Ganska galen kväll, precis som vi vill ha de=P

Som sagt Vi är lite bättre än alla andra=Phaha



Fittmidsommar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sovit dåligt, glömde plånboken, mamma har tappat mitt leg, de regnar!!! FAAAAAAAAN  kan de bli värre????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????

HATAR MIDSOMMAR!!!!!!!! ja tänker fan gå å lägga mej!!!!!!!!!!!!!

Hard work..


-The Rose.

Jobbig dag idag på jobbet, haft 15 till 35 pers i kö hela dagen, och alla vill att de ska gå fort liksom.. jag är helt slut nu, kom hem vid 9 å då åt jag å gick en lång promenad men hundarna, så nu e jag så trött som man kan bli typ.. och ska väl när som helst sova, ska bara borsta tänderna å så:) och hämta ut min lilla vovve till mej :) Snart ska ja upp igen och gå å jobba.. orka.... men de e pengar så:) sen blir de partaj :) GÖTT!! jag längtar redan.. jag längtar tills vi stänger imorgon , så jag kan ta mej en kall jävla öl.. så jävla bra!!!


Jag nu =)

r ser jag ut nu =)





ORkar inte...

Idag orkar jag verkligen inte.. ja e såå trött.. även fast ja somna tidigt.. men de va någon som ringde typ 1000 gånger inatt... så e helt död...

Men nu måste jag iaf dra.. hörs sen =) Puss


Snart till jobbet..

Trött som vanligt.. ska snart iväg å jobba:) ska bara fixa håret å ta på mej =) bloggar nog innan jag drar..
Puss

Jag nu..


Sov gott =)

Nu ska jag sova.. sov sött. Pusss



























" för att vi är lite bättre än alla andra"

Föööööörlåt.. de är så mycke och ja, jag vet... ja ska skärpa mej..

Ikväll har iaf jag städat och Lisette och jag har fixat våra midsommar outfits, sytt å fixat.. jag stack mej på nålen gissa om Lissan garva=P såg nog jävligt ball ut måste jag säga=Phaha...

Jag å lisette satt verkligen helt tysta som två kärringar å sydde och dona å så.. så mitt i alla vräker lissan ut sig
- Lilly , haha faan va ballt de lät.. de låter inte så kul nu när jag skriver men faan de kom upp tankar om att vi va typ 70 plus och satt och sydde.. men vi var iaf två jävligt snygga tanter isåfall =Phaha fan va kul vi har vi två asså..

På tal om våra dräkter vi ska ha på midsommar, asså DAMN!!! va heta vi kommer vara, eller aa vi e ju redan de=P men detta kommer bli grymt, har smakprov på de men jag bestämmer mej för att inte visa, inga tips till dom andra som ska gå;)

Nää gud va ja längtar nu :) nu ska jag kolla runt på efter nått shampo som ska göra håret rödare, Vet ni vad man kan hitta sånt ? Pusspuss

Gbg nu

in till gbg å fixa kläder nu ..puss


Morgonpromenad.

När allt just blivit lättare, då blir de svårt igen.. Visst är de så?


Nu har jag vaknat, eller jag vakna för ett tag sen men har försökt väcka lisette och nu är hon vaken och vi ska ut med hundarna! och sen till gbg, hoppas de går fort för jag vill sola.. de e galet fint väder:)
fast jag är så sjukt trött nu men de bara å gå upp och fixa de som ska fixas så! Men jag uppdaterar innan jag ger mej iväg.. Puss

Så länge jag lever, hoppas jag!

Kanske förlåta är ett måste ...


*

Ja nu ligger jag i sängen , som vanligt kommer alla tankar, känslor och allt annat jobbigt upp och jag hatar de! Jag saknar någon, någon som ligger å pussar mej i nacken och säger hur mycke han tycker om mej, varje natt somnar jag sent,oroligt och varje jävla natt drömmer jag massa hemska saker.. Varför? jo för jag kan inte va ensam. Jag hatar de.
Varje dag så hoppas jag, jag hoppas verkligen.. För jag saknar de. Ja vet ni förstår inte vad jag talar om nu men de är bäst så.. att ingen vet så är de som de e liksom..Men ibland önskar jag att allt bara var en av mina mardrömmar och att jag snart ska vakna upp och allt är bra! Men så lätt är de inte, tyvärr..

Jag borde sova nu...

*

Jag har en dröm...

Så länge jag lever, Hoppas jag...

Gonatt.

Ny design..

Ja, syrran har fixat design igen.. =) blev jätte nöjd men den är inte klar, för de ser lite annorlunda ut från hennes data eller hur jag ska förklara.. så vi måste ändra lite och sen tror jag att jag vill ändra bilden till vänster, för jag ser fet ut där nu =P ja tog en lite pluffsig tröja på den för jag tycker den e ball men de blev lite för mycke tror jag.. de e ju stjärnor på och de passar ju en stjärna eller hur ;)?haha..
Men så imån blir de lite mer ändringar:)

IDag har jag lisette vart iväg å letat efter en dräkt till på midsommar fest som är med havstema men vi fann inget så vi ska iväg imån TIDIGT! och fixa en så vi e klara=)

Nu ska jag fixa mej för sängen för jag e galet trött men vi hörs senare eller imån sötnosar..

puss

Förvirrad, varför....

Förvirrad, mycke förvirrad, de e sån jag känner mej just nu..fan oxå!

Idag började jag dagen med en promenad iaf, och sen så har jag tvättat och sen solat, nu ska jag hänga upp tvätt och slänga in lite till.. Gaalet hur mycke kläder jag behöver tvätta.. varför har man ens så mycke kläder?

Jag vet inte vad ja ska skriva idag faktiskt, jag är tom.. helt tom.. eller aa de finns ju en grej jag  skulle behöva skriva av mej om men jag håller de för mej själv..lättare så. jag vill inte bli dömd och att ni ska tycka "skyll dej själv"...
Fortsätter de så här så kommer de bli en dålig sommar kan jag bara säga.. förvirrad..

Jag behöver lite ny musik , någon som har tips? nu måste jag hänga upp mina kläder! PUSS

♥ Spotless Mind ♥

Here I go again wanting you back
Even though you broke my heart
I fell in love with a man
wearing a disguise
And it came crumbling
down before my eyes

you're my eternal sunshine
The only thing in life that I despise
Wish I had a spotless mind
Forget all memories
I just want a spotless mind

Ooh, ooh, ooh, oh, ooh


Walking by the places we used to go
Sparked a memory of us
And how you fill my heart
With just one smile
And take it all away
With a simple lie


you're my eternal sunshine
The only thing in life that I despise
Wish I had a spotless mind
Forget all memories
I just want a spotless mind


The only way to let go
Is to vacate you from my soul
So, if ever I pass your
cross once again
I wouldn't know you at all
Cause there's no recollection of us

you're my eternal sunshine (oh)
The only thing in life
that I despise (whoa, ooh, oh)
Wish I had a spotless mind
Forget all memories

I just want a spotless

I want, oh ooh ooh ooh
I want a spotless mind
I wanna forget you baby
I wanna forget you
Said I want a spotless mind


Goodnight..

Where are you now?
*

Nu ska jag ta å sova , hörs imorgon . . . Puss

Och jag undrar.. varför jag är alltid så dum och litar på saker som folk lovar?
Jag blir så ledsen men jag orkar inte bry mej .. fast endå gör jag de=(

Filmtips..

Jag tänkte bara tips er om filmerna vi såg förut.. för alla var bra!

- Vi hade iallafall tur med vädret igen, SJUKT kul!!!!

- Changeling, Skit bra film, gripande film.. så hemsk:(

- I taket lyser stjärnorna, sorglig film... grät som ett litet barn till den...

Kändes kul att man hade lyckats med alla tre filmer, för alla var verkligen bra! så har  ni inte sett dom så gör de=)

Filmkväll..

Dålig bloggning som vanligt på helgen men de är så mycke annat jag gör då:) så sitter inget vid datan..

Igår va jag hemma hos Lisa på lite party, jätte roligt=) sen så bar de iväg ut .. Men jag var inte ute speciellt länge.. Men de finns en anledning till de men jag håller de för mej själv, för ni hade bara tyckte att jag va helt dum i huvudet och inte alls förstått så jag låter bli...


Idag har jag verkligen inte gjort något, Lisette å jag har grillat och kollat på film.. rättare sagt 3 filmer, och alla var grymt bra! ska bara borsta tänderna å så.. så uppdaterar jag igen  och berättar lite om filmerna :) Puss


Utgång på g,

Ja då va man igång igen nu ska jag på fest.. ha en go kväll =P

Lite smink å lite heta kläder så va man kvinna igen=P

Puss









Hoppas på en grym kväll nu.. känner mej grym iaf=P

Woooorking..

Nu ska jag jobba.. ORKA!! hörs senare=) om någon hade visat mej hur man mobilbloggar hade jag kunnat blogga mer=) PUSS


Helt slut...

Usch jag är helt slut idag, jag har ont i hela kroppen.. jag orkar inte känna mej så här hela dagen, jag jobbar 10-19 och vet inte hur jag ska klara de.. kommer bli väldigt jobbigt, hoppas att jag blir lite piggare.. sovit alldelse för länge nu för jag måste ut med hundarna innan jag drar.. och jag ska åka om 50 min.. så jag borde skynda mej men jag orkar inte=( ''

Ne usch... jag ska försöka orka nu ..

puss

Saknar Peter..

Idag har vart en jobbig dag.. mycke e helt ärligt jobbigt nu och ja vet inte hur mkt mer jag orkar.. usch..

Senare på timmarna nu , så har en person snurrat i mina tankar.. de e peter, min vän som gick bort för ett tag sen..
Jag vill gå tillbaka i tiden och uppleva allt med honom , om och om igen.. Jag saknar honom..
Den mest älskade människa jag någonsin känt! och absolut den finaste , det går inte en dag utan att jag tänker på honom.. jag har inte vart vid han på ett tag, känner att jag måste dit och tända ett ljus men de har bara vart för tugnt.. ja får dåligsamvete=(

Hur länge ska saknaden göra så ont?
Angel of Mine!!



Glad, underbar och halvgalen!! Älskade vän.. du e saknad!

Just wanna hold you...



Zlatan

Hitta en galet sexig bild på Zlatan nu.. Shit va het han va på den måste jag säga!




Ja tack!


Vila i frid Therese

Hörde imorse att de två 16åringarna som mördade therese planerat detta i flera veckor.. Helt sjukt? två 16åringar?
Jag hoppas verkligen att dom får de straffet dom förtjänar!!! Dom borde faaan få sitta hela livet. Dom kanske får 3 års ungdomsvård och sen kommer dom ut .. Medans Therese nära och kära kommer att få leva med denna sorg hela livet! Dom kommer att få leva med allt som deras lilla prinsessa aldrig fick uppleva, all tid dom förlorat..
Och vad som än händer så får dom aldrig tillbaka sin dotter,bästa vän,vän,skolkamrat och sin kärlek!
Hela livet kommer dom undra, varför just Therese? varför?
Detta är förjävligt och de är något som verkligen inte får hända.. Hur kan något sånt här få hända?!?!

Och folk tycker de är SYND om MÖDARNA??? för att dom får sitta i ett mörkt häkte för att dom är så unga?dom är för fan 16 år och får ta hand om sina handlingar. Enligt mej borde dom ligga begravda långt ner i jorden, finns så många fina människor som går bort, och så får såna här människor leva?

fyfan!!!!

*
Vill bara uppmärksamma Therese minnes sida som är http://minneavtherese.blogg.se/ Och även hennes blogg http://thresrojo.blogg.se/ .. Hon verkade vara en underbar flicka och älskad av dom flest! Vila i frid vackra ängel.


Fan duktig jag är...

Nu är klockan 10 och jag har redan vart iväg med lisette på en sak å sen så har jag vart ute på lång promenad och sen så va jag iväg å handla med mamma, ätit frukost och nu ringde dom från jobbet och ville att jag skulle komma in tidigare å jobba.. asså ja e slut , har jobbat så sjukt mkt denna förra och denna veckan och de har vart så stressigt men samtidigt så e de faktiskt pengar å de gillar jag:) behöver igentligen sova men jag får se hur jag gör , hade bestämt att jag skulle luncha med en så isåfall får de flyttas fram.. aa vi får se..

Puss

Jag gör vad jag vill=P

Precis, och nu ska jag se en film.. =P

Ps. Jag nöjer mej bara med de bästa;)


Över 150 mejl...

Nu har jag suttit och läst en jäääävla massa mejl... jag registrera mej igår på en sida.. typ nån slagsdejting sak.. mest för skoj skull typ... och nu när jag kom på de för en stund sen så tänkte jag , jag får ju gå in å kolla om ja har fått några intresserade.. och jääävlar va många de va? sjukt!undertiden som ja va inne fick jag säkert över 30 mejl och när jag loggade in hade 128 mejl.. nu har jag läst alla eller aa.. läst? ja har kollat bilderna=Phaha.. och nu är jag sjukt trött och ska nog sova.. eller aa ja får se=) men ja uppdaterar kanske sen =)

nu ska jag logga ut från allt så ingen kan skriva mer=) Pusspuss

Heartstop ♥


So Damn Wrong. . .

- Long Way Down...

Ja, vad ska man säga? vilket väder de är ute..vill ligga å mysa nu.. och nu kom grannens katt in till mej, tycker så synd om han. han får ALDRIG vara inne hos dom så han satt utanför mitt fönster å ropa så han fick komma in lite.. vafan skaffar man säg katt för om man nu inte tar hand om den? så nu ligger han här.. eller aa han bråkar lite med min vovve, men de e lugnt..

Den 26-28 kommer joakim  och ett par kompisar och hälsar på.. längtar faktiskt redan =) kommer bli skit kul.. så nu känns helgerna dit väldigt sega måste jag säga men vafan tiden går väl ganska fort:)

Nu ska jag faktiskt spela lite sims:) elller försöka.. dom bråkar här för fullt =P Puss






Så vackert ♥





Såg dessa underbara små söta änder=) va bara tvungen att fota dom... så vackert!!


Gaaalet trött och sur..

Idag började klockan 7 och som vanligt har jag sovit dåligt och ´när jag kom hem så gick jag å la mej och vaknade nyss å laga lite mat och är sååå trött så jag ska nog bara äta å sen sova igen.. jag är på dåligt humör nu med.. eller aa.. dåligt humör är fel, jag är jävligt ledsen .. sårad .,.. och jag orkar inte ens ta de .. Människan gör mej så jävla ledsen... endå ger jag chans efter chans..? varför??

nee jag behöver äta nu å tänka... snälla någon ??? ta bort mitt depp?
Jag vill bara vara lycklig igen...




♥ Sänder er en tanke, vila i frid ♥

Det är så mycke som hänt de sista. så mycke tragiskt=( så många unga människor som lämnat oss.
Så idag känner jag mej riktigt depp..även om man inte känner alla så känner de väldigt tugnt. Hemsk värld vi lever i.





Tänder ett ljus för alla er.

Mormor och Peter, Jag saknar er..
Angels of Mine! ♥

En speciell tanke till dej Jonas som nyss förlorat en nära vän.

Sorg i hjärtat.

Usch vilken depp kväll.,. Kan inte sluta tänka på den 15åriga flickan:(
Mödarna , eller de som misstänkas är uthängda över hela internet.. deras namn står på varenda sida!

så här stog de när jag skulle gå in å skriva.

* tove kände sig tydligt inte tillräckligt älskad. Så hon ville att Tim skulle döda Theres om han älskade Tove och bevis på det. Och på så sätt dog Theres. *

Om de nu var så här så hoppas jag att dessa människor får sona för sitt straff dom har tagit en underbar flickas liv... Detta är så fruktansvärt! jag hoppas att HELA sverige tänder ett ljus för alla unga som för tidigt lämnat oss.. =(



Som de står i hennes blogg. Lev livet fullt ut... Jag hoppas att de korta liv hon fick var ett vackert liv och jag hoppas att hon har de bra där uppe och tar hand om lilla Mormor och min fina peter!

KÄRLEK.


15åriga flickan.Rip.

En sån vacker ung flicka. Varför?

Jag sitter här med ögonen fyllda av tårar. Då jag av en slump hamnade inne på den mördade flickans blogg. Hon skriver om balen, om hur stressad hon var.. usch de gör så ont i mej att läsa dessa rader. Hon skulle gå ut högstadiet på torsdag. Något hon aldrig fick göra. Jag tänker på allt hon hunnit känna innan hon avled och förmodligen all smärta och skräck hon känt =( De gör så ont =(
 
Hur fan kan man ha så mycke hat mot en människa att man gör något sånt här?
Eller svartsjuka? Vad kan göra att två så unga människor mördar en annan ung flicka!? Dom kan fan inte vara friska. Vad som än hänt så hoppas jag att dom får sota för de dom gjort! Dom har först en hel familj,släkt, vänner och framförallt har dom förstört för sig själva . dom kommer aldrig mer kunna visa sig..

JAg kan nog fortfarande inte förstå att de har hänt. Jag är så sjukt ledsen även om jag inte kände henne. Livet är så orättvist..Jag tänker på hennes familj som förlorat deras allt, deras lilla prinsessa!

Vart är världen påväg? Sånt här får bara inte hända!

Någon som gör mej väldigt upprörd är att när jag gå in på kommentarer i hennes blogg så är de folk som skriver RIP och sen så skriver dom sin blogg adress 20 gånger.. ?
Faaan har ni för jävla samvete? Ni gör REKLAM i en AVLIDEN FLICKAS BLOGG??? Faan ni borde fan skämmas!!


Vila i frid T! du verkade vara en söt och underbar flicka..
Lider med din familj!

En dag med Jenny

Idag har jag vart med Jenny hela dagen =) mysigt, vi har shoppat, käkat lunch och fått naglarna fixade!=) mys! sen blir de utgång i helgen för oss:)
Nu har jag vart ute å gått, ätit och nu tänker jag spela lite sims:) så jag uppdaterar senare! Puss

What 2 dooo???

Va händer? ja har sååå tråkigt.. usch

Underhåll mej för fan!


Älskade vänner!

Jag har haft en underbar helg med mina vänner mer än så behöver jag inte säga:) Jag älskar alla underbara människor som finns runt omkring mej , Tack för att ni förgyller mina dagar=) <3

Puss

Avundsjuka..

Asså de e så kul att läsa i olika bloggar på kommentarer å så, och även ja får en del kaxigt, drygt å dumt.. men vafan.. jag älskar de, De e ju bara massa avundsjuka! Ni är bara pinsamma! men som sagt jag gillar de, de enda jag inte gillar är anonym, det är så fruktansvärt fegt och barnsligt! Jag skämms för er del!

nee nu blir de film för min del:) Sov gott Haters=P
puss på er andra:)

haha jadu "anonym"

Anonym - ingen rätt i samhället.. bra sagt...
haha du e ju bara patetisk! ja skrattar åt dej ! vågade du inte ens skriva ditt namn ?

Like Me

Nu ska jag iväg å jobba=( neeeeeeeeeeej.. orkar inte.. men vafan de går fort.. hörs sen pussisar=) PUSS

ojoj




Mina tatueringar:) några av dom =)








Denna öppnas på lördag=) GÖTT!=P





Saker ni kanske inte visste

Tänkte slänga in lite saker om mej själv som ni kanske inte vet;)

- Jag älskar öl
- Har 8 tatueringar, och snart ännu fler. . .
- Har 4 piercingar, bla i bröstvårtan ;)
- Älskar lammkött, och då inte vilket lammkött som helst =P
- Är lite halvgalen, hmmm.. aa=P
- Vill förstora läpparna, och även brösten.. ja jag vet, du har redan stora å lala...
- Älskar att sjunga och tycker faktiskt att jag sjunger ganska så bra....
- Har haft alla hårfärger man kan ha typ, tom rosa... usch..
- Har haft en liten fisk som jag va livrädd för...haha hur kan man liksom?
- Har brutit näsan=P
- Tycker tjejer är sexigare än killar (är inte bi) men kvinnokroppen är så mycke finare!
- Köper Moore, slitz osv...


Där va lite saker som ni kanske inte visste=)
Ointressant kanske.. men men :)



Sexigt;) studenter, genomskinligt

satt nyss och tyckte synd om alla studenter men nu kom jag på att de e ju bra för alla killar, för tänk tjejerna.. vitt, och när de blir blött så blir de genomskinligt, tänk hur pojkarna gottar sig nu ? =P så nu tycker jag inte så synd om dom längre;)


Hur mobilbloggar man ??



någon som vet?


Duktig jag e =P

Fan nu har jag duschat, vart ute å gått, och nu ska jag sminka mej å så :) sen så blir de kanske en del bloggande , vi får se vad jag hinner:) PUSS

Lite för trött=(

Blev ingen uppdatering igår för jag va helt slut efterdagen igår, va så mycke att göra på jobbet och nu ligger jag i sängen med min lilla vovve och min söta katt, och har ont i hela kroppen.. usch, jätte jobbigt...
Och måste gå ut på min promenad, orkar verkligen inte de. Sen ska man upp och jobba på lördag igen...
Vad ska ni göra idag då? något kul kanske?

Nu ska jag ta mej ut så vi hörs sen senare=)
puss



Texmex, mummmaa..

Nu sitter jag på jobbet och har haft lite lunch, va iväg och köpte nya sims spelet=) hoppas de e bra =) å  nu sitter jag å äter en texmex tallrik, gott och ganska så nyttigt... men osten kanske man skulle skippat men god var den =) nu ska jag fortsätta slita lite.. de behövs.. har en del att göra =) men är sjukt trött så hoppas på snabb dag.. nu ska ja dra mej .. pusss

Today,

Igår efter jobbet skulle jag träffat en viss person men i vanlig ordning så ställer han  in.. vilken CHOCK!Orka bry mej mer.. orkar inte ens.Han e inte värd ett dugg av min tid!
Aja, sen bar de iaf iväg till prinsen med Lisette och sofia för att fira Lissan min älskling.. där träffa jag alla gamla vänner, sjukt trevligt måste jag säga!! va så jävla kul att träffa alla=) Underbara är dom!
En viss person va där igår oxå, som jag bara ogillar så skarpt.. kände för att bara gå fram å säga något till henne .. men palla , hon e vidrig!

Nu ska iaf väg å jobba hela dagen.. usch.. ja e seg..

men snygg är jag =P haha



Underbara halsbandet jag fick av bullen och mathilda=)



Min underbara klocka från breitling som jag fått av pappa är alltid på =) älskar den..



Den bästa hårprodukten!!



Nu drar jag =) Pussss


Datahjälp!!! virus

Jag söker datahjälp, då jag fått virus på min data..Någon som har lust att hjälp mej ?
Jag betalar gärna bara jag får hjälp!!


Lika seg som vanligt..

fan ja har inte städat än.. ja har sminkat mej så fastna jag på msn med Joakim.. så nu e jag sen som vanligt.. får skynda mej =) uppdaterat innan jag går om jag hinner =) Pusspuss


Jag nu :)


Måste städa...=/

nu ska jag sminka mej å så.. sen måste jag verkligen försöka städa innan jobbet men vi får se hur de blir de me =P men ja måste verkligen..
Nu ska ja skynda mej =) skriver sen prinsar och prinsessor..puss


Deppigt humör, saknar...



Vaknade för en stund sen.. sjukt depp idag å vet ej varför men de känns inge kul.. ja saknar massa personer... jobbigt.. nu ska ja gå på min morgonpromenad och hoppas att deppet försvinner för så här vill jag inte må =(
Puss

Mäktigt!!!

Black eyed peas bästa låt! va tvungen att visa er=)
Och den grymma Papa roach!!
Så jävla bra!!



Im in love with Erik Hassle..

Fan så bra han e .. jag är kär i denna underbara krulliga människa=P vilken röst han alltså.. Albumet är något jag kommer att köpa! de här är musik när den är som bäst! Lovely.

nu ska jag somna eller försöka.. och de blir absolut Erik ja kommer att lyssna på.
 

FAAN så bra !!!

Skön låt

Ny låt med Jordin Sparks, tidigare american idol vinnare.



Att Förlora En Vän. . .

En sorg som inte kan beskrivas med ord.

Jag sitter här och ser att min vän lägger upp jätte fina bilder på sin vän som avled för någon vecka sen.. Otroligt vackra bilder!

Jag tänker på han och förstår precis hur han känner. Jag vet precis hur de är att förlora en vän, det är en fruktansvärd känsla som inte går att beskriva. Jag tycker så himla synd om han :( och framförallt på killens familj, han hade en dotter på 1,5 år. Jag förstår inte varför ska ta slut för en sån ung människa? Varför händer allt detta? Allt hemskt händer nu =(

JAg tänker på min vän och vad han går igenom , de känns så jobbigt att inte kunna göra något. För när man själv vart i samma sitts så vet man de finns inget man kan göra eller att säga för att göra de bättre.Det gör så ont:( Med tiden så känns allt lite lättare men sorgen och saknaden är något som aldrig försvinner! De kommer alltid att göra lika ont de blir bara lite lättare att hantera den.

Jag kan inte se varför så många unga liv ska ta slut. Alldelse för tidigt. Man jag vet att dom är alltid med oss här och kommer alltid göra de bara de att vi inte kan se dom.

Jag vill göra så mycke för min vän, men finns inget. Men jag finns där för han.alltid!

Thinking of u.

Rip alla som alldelse för tidigt lämnat oss!
Ni är våra änglar.

Bakis,bränd,trött,fyller år , kan de bli sämre?

Usch va ja mår.. jag ,robin och marcus satt uppe hela natten och drack öl,vin och tjötade.. mycke trevligt.. ja va dock väääldigt trött på slutet men jag har inte sovit något än så tänkte ta å göra de nu .. jag å robin gick ut med mina hundar vid 6 imorse och sen så gick vi å la oss på stranden men sen blev de mulet så nu e jag hemma igen å mår skiiit! så måste verkligen vila.. hörs sen puss

sent men de blir lite öl,fyller åååår=P

Efter middag med jenny så ska jag nu iväg till robin och ta ett par öl =) trevligt =) så ja måste skynda mej =) hörs imån

Puss

me nuu


lite brun jaaa=P

Släng er i väggen Britney haters..

Hon är tillbaka hetare än någonsin.,grymt!


Beautiful Day...

Idag hann jag aldrig blogga innan jag stack iväg.. ja började dagen med en långpromenad och sen så stack ja iväg me mamma till stranden.. Sen stannade jag kvar där med Jenny,anna,magnus,titti och alicia... mkt mysigt =) va där från klockan 10 till ca, 4 ... sjuukt skönt.. men ja har faktiskt bränt axlarna vilket typ aldrig händer.. och nu i kväll blir de lång promenad med Lisette och jenny å kanske anna=) duktiga är vi :)

Nu måste jag städa lite faktiskt=) Puss

Kiss me..

Nu ska jag sova.. jag vill bara ha ett sällskap nu .. en pojkvän , som både är sjukt het och underbar är välkommet!!! =P
Sov sött pusspuss

En tur i kungsbacka ån...

Lisette och jag var ute och gick med hundarna och möttes av en rolig syn... Kg, nippe,billy och mathias åkte "båt" i kba ån.... hur sjuukt? haha... Kg och nippe avslutade sin resa när vi kom men Mathias och Billy fortsatte... haha..
Jag låter bilderna tala för sej själva...






Uppdateringen är iaf nu så att dom är hemma! så man kan sova gott=)

Helgen i bilder

Utgång blev de hela helgen =) gott =) I fredags va det jag å Elin som slog klackarna i taket=P Underbar kväll ! riktigt kul faktiskt! Saknar våran partyhelger liksom!
Sen i lördags så sola jag å så och sen så blev de att dra in och möta Denise i kba, sen gick vi vidare och mötte upp oskar å marcus.. Så drog vi ihop ett gäng och satt på en brygga i kba.. hade riktigt skoj =) utgången var lyckad den me:) måste säga att de va en väldigt bra helg:) hade jätte kul.

Här är lite bilder från helgen :)

Underbara människor!



Goa Jimie



Skön kille som kom paddlandes i åååån=P Isak tror jag att han hette:)



Billy hade stannat någonstans på 70talet tror jag...



Oskar´s supar kompis Nasse var med under kvällen men han va inte så pigg på slutet=P



14 år igen... så skönt e de



Pussar för hela slanten



Oskar å Nasse



Mummms va gott=P




Ni älskar de... vi vet!



Den här är till dej Denise! Jag vet att du så gärna vill ha en ursäkt för att klämma lite=P



Vi hade jävligt kul kan jag lova=)




RSS 2.0