Feeling better..

Jag känner mej lite gladare nu och på bra humör så nu ska ja testa en sminkning tror jag... hitta en gör snygg ögonskugga hemma som ja måste testa =) visar sen ! =P

troschock..



Och nu undrar jag.. vem i helvete har tagit mina trosor?hhaha.. ja provade dom bara hemma och nu har jag fan inte sett dom på ett jävla tag.. trodde dom skulle komma fram men inte de..så vem har tagit dom?

Vad ska jag skriva om?

Jobbat idag... asså ja e fortfarande helt tom och har inte en jävla aning om vad ja ska skriva om.. jag kan skriva en jävla massa om känslor men vill inte deppa ner alla andra.. För just nu e jag trött, ledsen och besviken... och jävligt sårad.. ibland förstår jag bara inte varför vissa bara tänker på sig själva och inte personen dom kanske sårar på vägen till deras egna lycka...

Arash e het!

kolla in hans och denna super heta tjejens bidrag till eurovision.. Liiiike...



Gooood

fan va duktig jag vart idag, vaknade , åt frukost sen gick jag och anna på långpromenad i nästan 2 timmar..och va förbi stallet me.så jävla bra.. och nu ska jag städa min garderob. så ja skriver senare =) Puss


Dåligblogghelg.

Så jävla dåligt har de blivit med bloggen i helgen men jag har vart inne flera gånger och börjat skriva... jag är depp och kommer inte på ett skit att skriva om..och tyvärr är de samma idag..  fan ja hatar detta.. ivanliga fall kan ja prataom hur mkt som helst.. men idag är jag helt tom, de gör ont i mitt hjärta , jag känner mej orolig... känner mej sjukt ensam... som aldrig förr.. skit liv.



den här dagen denna togs.. va en bra dag...

Marley & Me <3

Såg klart filmen nu... den får 5/5 .. sån fin film! jag ligger här å gråter nu.. känner mej nästan förstörd och orkar inte skriva spec mkt.. ska snart upp.. Ett måste å se filmen! för den var underbar!!

Puss å gonatt.

En av världens finaste låtar-

Den får mej att gråta varje gång.så vacker. ja , jag är en känslig människa.




Och minst lika vacker.



Jag tänker på dej!

Film..

Jag ska se slutet på filmen Marley & Me.. Mysigt , härlig film.. kommer med betyget när den e slut... PUSS

Bad day..

Har vart 2 tunga dagar på jobbet, e helt slut och snart ska man upp igen=/ Jag har vart sjukt depp nu hela veckan..

Ibland önskar jag att kunde vrida tiden tillbaka... Gör inte ni de?
Det finns så mkt jag skulle gjort annorlunda om ja visste att de skulle blivit så här? Jag hatar allt detta.. ibland hade jag nog låtit bli att sagt vissa saker jag kände.. för då hade jag inte mått så här nu , för att de kanske inte hade varit så här då?
Men vad ska man göra? jag tänkte jag går ut å super ner mej.. å va i helvete skulle de va bra för ? hur fan tänkte jag.. men i vilket fall så gick ja inte ut å gjorde detta.. tur va väl de. Ibland blir det bara för mkt och inte alls som jag tänkt mej...Och just nu gillar jag inte alls de..
Jag tänker tillbaka och känner hur i helvete kunde de bli så fel?jag förstår faktiskt.. undrar om de någonsin kommer att bli desamma...

Gonatt.

inge vidare humör på mej idag tyvärr.. ja går å lägger mej.sov gott..

Puss lämnar er med en låt som får en att rysa --


Beautiful.



Så himla fint.

Ibland hoppas man bara för mycke.

Ibland hoppas jag att vissa människor ska bara lite bättre än andra.. och så var det i detta fallet. Jag är så trött på människor som blir precis som alla andra idioter när dom dricker.. Jag förstår inte varför man inte bara kan vara som man är nykter.. Varför måste man förändras? visst man kanske inte är precis som man är nykter men att gå så mkt mot det sämre?

jag hoppades verkligen... men jag hade såå fel.

Jag har haft nog om dessa människor i mitt liv, och jag vill inte ha sådana person i mitt liv .

Jag är så besviken...


Laila Bagge

Såg ni hennes sista dans i lets dance?? jag ryser ALDRIG Av dans.. men idag gjorde jag de.. Sista dansen va helt underbar!!!!

On wooork..

nyss ätit, ska börja jobba nu snart =( orkar inte...  är så seg.. Vad gör niii??? underhåll mej =P puss

jobbet kallar ... orkar inte ..

Nu ska jag iväg till jobbet , uppdaterar säkert därifrån.. men nu e jag stressad.. och helgen blir lugn för mej för jag jobbar .. vad ska ni göra?

jag tog en snabb bild nu innan jag ska gå,. ni får nöja er.. jag tog bara en så.. inte så bra men de får duga=)




Puss på er!

Godmorgoooon =)

trötter har vaknat nu och ska ta sin morgon promenad och sen måste ja duscha å fixa mej och dra till jobbet ja får skynda mej lite nu.. jag sov lite länge=P men skönt va de=)

Puss

Favorit blogg?

Vilken är eran favorit blogg?
För mej är det utan tvekan , Katrin Zytomierskas =)
och den hittar ni här.

http://www.finest.se/katrinSchulman

Så jävla bra! så om ni har missat den , så e de dags att börja läsa.

En låt som får mej att gråta varje gång.

Jag tänker på när min fina mormor gick bort och fina Peter.. =( jag saknar dej er mkt.. En vacker låt.




Jag älskar er.

en låt.. med bra text.




Och denna låten ääälskar jag faktiskt... kommer ihåg att jag lyssna på den för många många år sen...


En fin dag.

Så nu har jag vart hemma ett tag men har inte orkar sitta vid datan men nu tänkte jag ta  uppdatera här lite=)

Jag har faktiskt haft en underbar dag, ja har vart i stallet hos min älskade prinsessa. Hon fick nya skor, hon älskar de =P precis som jag:) Jag kan inte riktigt förklara känslan man får i stallet, de är så mysigt. Jag är glad att min fina underbara häst klarat allt så himla bra, jag är stolt. vi tog även en promenad idag eftersom hon inte får ridas så får man gå ut å gå med henne varje dag så de blev att gå i 20 min som hon ska.. Hon var så himla pigg så jag fick hålla i hårt :)hehe.. Vi tog lite bilder och sen kom vi in till stallet å då fick hon massa go saker:) och hö:) sen efter detta blev de kungsmässan och de blev en snygg topp eller aa två och ett linne:) var ute efter jeans men hitta inga.. trist.. någon som har tips vart man kan hitta snygga ljusa jeans? och inte på Zara , för där har ja alla ljusa slitna redan och inte dom på Gina Tricot...


här i lite bilder från idag:)















Det va inte lätt att få henne still så de va inte lätt att se okej ut=Phaha

Om jag fick välja så hade jag vart hos henne hela dagarna... De bästa som finns, ni som aldrig har upplevt detta kan aldrig förstå! bästa känslan som finns! Älskar min lilla gumman! en skön dag.


Ella, Elin <3


Den finaste dagen !

Igår hade jag nog en av dom finaste dagarna i mitt liv, jag fick träffa Elins underbara prinsessa Ella, bara att skriva ger mej tårar i ögonen. Att se en sån stolt Mamma och Pappa.. de är underbart! och att se Ella var så vackert. Hon är absolut den vackraste bebisen jag sett! Hon är så himla fin, så fin att man får tårar i ögonen och jag finner inga ord på hur vacker hon. Och när hon somna i mina armar de va helt underbart. Jag är så stolt över Elin, hon har klarat allt så himla bra! Hon e supermamma =) och hon är även en milf=P men gissa om man är sugen på att skaffa barn ? Guu de verkar så underbart!

Här kommer lite bilder från igår på mej å Ella... håll tårarna inne nu:) Och mer bilder på bara Ella kommer sedan , när jag fixat dom :) dom e lite ljusa nu..







Världens finaste!!!

Ella, den förtrollade

Det finns ju faktiskt en film som heter så=P
Iaf idag ska jag få träffa Elin och hennes lilla knådd Ella:) underbart.först ska ja leta present=) och nu ska jag snart ut å gå, jag är inte så sugen på de faktiskt för idag är jag riktigt trött..men har jag gjort de varje dag så ska jag fan göra de idag med!
 
Och sen ikväll när jag kommer hem ska jag bara ha en myskväll med massa filmer=) jag ska se den Marley & Me och Bride Wars. har ni sett någon av dom ? dom verkar underbara:) så de blir en riktigt myskväll och jag vill ha massa kärlek med.. vem vet , de kanske man får ;)

Just nu känner jag att jag vill ha någon ja kan mysa, pussa och bara ha de underbart med. de e sånt väder då man bara vill ha någon :) eller inte någon.. man vill ha ha någon underbar , som alltid finns där för en.. eller hur ?

Nää nu får jag gå ut å gå så jag kommer iväg någon gång.. jag undrar varför har ni blivit såå dåliga med kommentarer?


Puss

Bröööst

Jag satt å kolla runt i lite bloggar.. läste en sak i en som jag fastna för.. Om hur tjejer i sverige är lite rädda för att visa lite klyfta. Det kan jag faktiskt hålla med om. Dom är rädda för att bli kallade slampa osv. Jag tycker detta är så himla fel. Jag älskar att visa lite =P och iförsej är jag en sån person som skiter totalt i vad andra tycker om mej. jag skiter fullständigt i det. Men jag tycker inte att man ska behöva vara rädd för att bli kallad sånt  bara för att man visar lite mer av sina kvinnliga former. Vad tycker ni?

Jag älskar verkligen kvinnans kropp, bland de finaste som finns tycker jag. Jag älskar stora bröst och fylliga läppar=Ptycker de helt underbart! och på tal om det så ska jag och Nathalie snart fixa våra läppar=P vi ska spruta in lite Restylane , kommer bli hett! jag läääängtar.. Någon som har tips om vart man gör de`? ett riktigt bra ställe?

Puss





 

Finns det något sexigare?



 



Hunnit med en del:)

Nu är jag hemma igen, har vart ute och gått en sväng och hämtat mitt bankomatkort sen åkte jag och söta Nathalie och sola och åt lite ..gött men nu e jag så mätt så ja spricker snart=P

Och imorgon blir de en kul dag:) ja ska till elin och träffa Ella:) ååå ja lääängtar=)
men nu måste jag städa och de e ju mindre kul =P

men ja uppdaterar senare =) Pusss


goooodmorgon..

Fan dagen då man lagt sig så sent så vaknar sjukt tidigt.. jääävla skit.. nu ska jag försöka somna en timma till och ut å gå morgonpromenad i detta uuunderbara väder!!! Puss

Ego jag=Pklockan 4 på morgon?!?

Här sitter jag 4 på morgon och tar kort på mej själv=Phaha.. ja jag är ego, speciellt när jag har tråkigt.. och vad gör jag? nää ja sätter mej å fotar mej själv lite.. kul =Phahah .. men nu ska ja se på C/O segermyr.. sjuuukt kul..haha
Sov gott sötnosar. puss




Puss på er:)


Christina Aguilera..

Verkar vara så himla underbara. älskar att lyssna på detta klippet..

Erik ljung, vart tog han vägen?



Vart tog denna underbara kille vägen ? helt uuunderbar!

tjöta lite?

Har sjukt tråkigt här.. någon som e lite pratsugen =)?




hot...

Sexig låt eller hur ;)? man blir sugen på både de ena och de andra..haha


björn e såå söt ...



hahaha sköna dom e=)

Milf..

Just de nu är även Elin en Milf=Phaha määäktigt.. Jag är svartsjuk elin!

Ella, den perfekta =)

Elins knådd:)






Elins fina!!! så vacker!!!!

Black&White, its all about me.

Bilder har de vart dåligt med och jag hade glömt hur snyggt de e är med svartvitt men här kommer några, ser dock likadana ut typ men nöjd er=P kommer kanske mer sen !! känner mej ganska het idag faktiskt=P










Why?

undrar bara....

Vackra kvinnor

Jag kan inte få nog av att titta på vackra kvinnor... kvinnor är vackrare än män =P

här kommer iaf de kvinnor jag tycker är några av världens vackraste!

Kim Kardashian med pojkvän.



Megan Fox



Min absolut favorit.. Christina aguilera!!!!



Natalie Mejia.. herregud säger jag bara..




Eller vad säger ni ?

sådära de va några men de finns ju sååklart hur många mer som helst men där kom mina favoriter=)


Underbara flicka.



Just Adore.

dålig uppdatering..

Nu va de ett tag sen jag skrev men ja har inte hunnit, va mkt i helgen så de har inte blivit mkt med data ..
Helgen blev de iaf fest men ingen utgång som planerat tyvärr..Men hade en väldigt trevlig helg iaf=) och nu längtar jag tills min kamera kommer....=P

Jag har en sak jag verkligen inte kan sluta tänka på, och jag vet inte om de är posetivit eller inte? men ja hoppas att de e posetivt men just nu verkar de inte så...vi får se...

Min bästa underbaraste vän fick en underbar dotter i lördags :) Underbart!! Ella =) Grattis till fina elin och rickard=) Älskar dej gumman!!!

Så vad händer nu då? ja tänkte rensa min garderob och mina skor... de låter väl inte så kul ?=/ men först ska ja kolla runt lite på kläder å sen blir de nog lite bloggning.. ja e sugen på de=P Puss

trött som vanligt..

Jag är så trött idag va.. mkt på jobbet hela dagen och sen så va ja hemma och klockan 12 på kvällen börjades de me lite öl =Pbrorsan kom ut och sen kom även jocke och banne..så satt vi å tjöta lite och klockan blev 4 så idag är jag sjukt jävla seg.. och idag ska de nog festas men just nu är jag inte sugen...
Och min fina vän Elin ligger på förlossning nu och kommer få en lite bebis idag=) jag är sååååå glad!!!!!! ja vill oxå ha en liten knådd:) Jag tror hon får en kille:)

Nu ska jag snart ut å gå och sen åka till bolaget så jag iaf har några öl hemma för de  einte många kvar av lådan som köptes igår...

Vad händer för er idag?

just nu ligger jag förresten och dreeeeglar till darin.. ååå han e så snygg asså ja döör!!!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.903444 där kan ni se ..

nu säger nina att vi ska åka å äta frukost så nu får jag skynda mej =P puss

Sett något sexigare?


Kan man dö av uttråkhet?

Fy helvete vad uttråkad ja e.. va göööööööööör ni?

4 timmar, kan de gå fort?

Nu sitter man här på jobbet, nyss ätit en jäääävla massa köttbullar och makiiisar.. jag är mätt och jag har upptäckt att jag gått ner i vikt.. =P jag är så grym va!!!byxorna på jobbet har fått mer häng, och de gillar jag... jag gillar när byxorna hänger lite så där sexigt=Phaha..

nu sitter jag å lyssnar på musik här.,skönt ,funderar på att gå ut å sola men de e ju lite molnigt så de e nog kallt kan jag tänka mej. men däremot så har detta väder och denna musik gjort mej väldigt ölsugen.... trots att de inte skulle bli några öl idag men nu får vi faktiskt se hur de blir med den saken..;)

Vad ska ni hitta på idag? har ni några planer för mej kanske;)?

jag fattar inte...=(

ja har gjort en systemåterställning men bilderna kom ju inte tillbaka ? såg alla bilder på skrivbordet när den precis startades om men sen va dom bort igen=(hjäääälp

jag fattar inte...=(

ja har gjort en systemåterställning men bilderna kom ju inte tillbaka ? såg alla bilder på skrivbordet när den precis startades om men sen va dom bort igen=(hjäääälp

anonym..

Tror du att du skulle kunna hjälpa mej =)??hade blivit jätte glad:)puss


datahjälp nuuu ??

nåååågon?

Behöver verkligen hjälp nu!!

Jag har råkat radera ALLA mina bilder på datan.. fråga mej inte hur men dom ligger inte ens i papperskorgen för den tömde jag förut.. är det någon som vet om man kan få tillbaka bilderna på nått sätt? såå snälla hjälpa mej.. hade verkligen allt och alla bilder från peter å allt=( usch ja e helt förstörd nu..alla låtar med peter..ALLT..jävla skit!!!!

Min bästa vän och jag.

Här är lite bilder från min bästa vän och jag.. när vi var i våra värsta party år... och dessa bilder är endå ganska lugna=P



Inte ens när vi jobbade kunde vi hålla oss borta från festandet...



Och pussar å hångel blev de...









ja ni ser ju bara?










Och hon blir mamma vilken dag som helst....=P







så här kunde de se ut i våra party år..dessa bilder är ca 3 år gamla tror jag..så mamma har nu lugnat ner sig men är fortfarnade världens bästa vän!!


En bild jag ALDRIG skulle lägga ut..

Jag sitter här och tittar runt på facebook, känner mej lite små irreterad, nästan elak faktiskt.. och jag kollar runt på en tjej, som en person blivit vän med.. säkert en jätte trevlig tjej .. ja sitter å kollar igenom hennes bilder. Då jag kommer fram till en bild som e tagen på halva ansiktet.. Okej,  jag säger bara de.. jag skulle aldrig lägga upp en sådan bild som hon gjort, och detta är en närbild på hennes ansikte.. där man ser massa små plitor och små pormasker, jag kan inte hjälpa de.. ja tycker de e äckligt... visst man kan inte ha perfekt hy ...själv har jag faktiskt nästan aldrig såna saker.. men skulle jag få de skulle jag iaf inte lägg ut en närbild på de liksom.. Eftersom bilden är enbart på henne själv, så måste hon ju endå tycka om bilden på henne själv.då frågar jag er skulle ni lägga ut en sådan bild?

Och nu när jag faktiskt kollar igenom bilden så förstår jag vad själva meningen med bilden är.. och de skulle ju vara hennes öga hon gillar?.. men ledsen tjejen.. de e inte de man lägger märke till!
usch nu kände jag mej inte alls snäll... men men ..


Lunchen slut..

Så nu va lunchen slut, vart på banken å plockat ut pengar för jag har tydligen tappat mitt kort=P
Och nu har jag precis ätit.. och ska börja jobba nu.. satt å sola nu sååå jävla göööööttt

underbart väder=)

nu ska jag ge mej ut i detta underbara väder på min morgonpromenad men jag är helt sjuuuuukt trött. ovanligt=P men sånt e livet..vad händer för er? ja måste skynda mej nu för jag ska till jobbet halv ett och innan de har jag en del att göra:) skynda skynda

trötter..

Nu sitter man här igen och jag önska att ja hade min kamera nu , ja blir galen på detta! ja vill kunna ta kort.

Idag har jag iaf jobbat sen vart ute å gått och sen kom ja hem,råkade somna lite, och sen så gick ja ut å gick sen träffa jag nina och vi tog en sväng på kungsmässan(shoppingställe) , hittade inget kul.. sen blev de åka hem till Sebbe för att titta på hans nya katt, helt underbart sööööt=) där skulle jag haft min kamera=P sen så blev de förbi peters grav och tända ett ljus,saknar han så himla mkt =( skulle behöva en sån glad och posetiv i mitt liv just nu .. sen efter de så åkte jag hem och laga tacos och så satte jag mej å kolla på Den rätte för rosing.. och jag älskar bara den där hugo..vilken sötnos , fast min favorit är endå Johan, fyfan va skön han e! och hon är ju bara så jävla blåst som har han kvar? hahah han driver ju bara med henne!! Asså helt ärligt så skämmer hon ut sig ... men helvete va skön han är så jag vill ha kvar!! en partykväll med han skulle fan va en dröm!! eller hur?

lite om min dag.. hur har eran varit? Puss

jobbet..

nu sitter man här på jobbet igen..började 7 imorse.. och fyfan va ja hatar de..jag slutar faktiskt senare än att börja tidigare om ja endå inte ska göra något spec..hur tycker ni ? själv är jag vaken så sent så jag orkar verkligen inte gå upp.. =P eller rättare sagt jag kan inte sova=/ när ja kommer hem idag så tänkte jag dra mej ut med hunden min på en lång promenad=)

nu ska ja äta upp så ja skriver senare .. puss

Sov gott..

Snart ska jag upp.. och imån känns de som en dag då jag har sjukt mkt att tänka på.. ja tänkte gå förbi peters grav oxå..de va för längesen.. de e ju så svårt..men imorgon ska jag försöka... Nu ska jag sova.. fan vad jag saknar dej.. its hurts...

Underbara bror.

min sjuka men underbara bror.. men jävlar va kul han e !! eller hur?


En tanke, känslor... jag önska att jag inte hade några..

Detta börjar bli svårare å svårare...
Jag försöker å försöker men vad jag än gör så är det på fel sätt?Du får mej att känna mej som en bit skräp och som att inget jag känner och säger är något värt. du får mej att känna att du bara skiter i de.. jag tappar allt , allt som någonsin fanns där. Du förstår inte att de är du som faktiskt börjar att förstöra detta.. jag ger snart upp för de e inte värt de... de e inte värt denna smärtan.. För den börjar bli jävligt jobbig faktiskt.. jag har nog nått en punkt där jag faktiskt inte orkar bry mej igentligen .. men endå är de något som gör att jag inte bara kan ge upp och vad e de?? jag frågar mej själv varje gång men jag får inget svar.. konstigt va?

lite kort om allt.

Jag kan bara inte sluta tänka på han.. de e såå sjuuuukt.

Jag har ju helt glömt å berätta hur jag hade de i lördags.. de va helt ärligt något jag inte brukar göra eller så.. men de va jävligt kul men slutet blev lite fel men så e de ibland.. men annars hade jag sjukt trevligt. mkt roligt folk:) väldig blandning av folk men trevliga va dom flesta;)
skulle lätt vilja göra om lördagen om de gick, då hade jag ändrat vissa saker.. men visst ja hade skit kul och nu längtar ja bara tills bilderna kommer.. fast ja vill helst inte se hur jag såg ut.. haha dansa huuuuur länge som helst.. till värsta ravemusik ??? hahahaha de har ALDRIG hänt.. men shit va kul de var..

men idag har jag iaf vart duktig.. ja har lämnat in min kamera och sen var jag iväg och fixade mina naglar och sedan blev de en lång fika med Nina, Lisa och Jennifer. väldigt trevligt faktiskt =) och nina är sjuk kvinna hahaha men ack så jävla rolig asså!

tyvärr blev de inga kort tagna av mej för min kamera är sönder och är på lagning just nu!! jävlar om de inte går på garanti säger jag bara för jag har fan inte ens använt den!!

Puss


snyggaste paret ?





Vilket är egentligen de snyggaste paret tycker ni??

Jag tycker de e helt självklart att de är Jen och John.. så heta!!!dom skulle jag helst vilja ha med i mina säng;)


hjääälp någon?

Nu har jag sovit i 11 timmar, ja tror visst att de är någon här som e lika trött som jag ... för min lilla vovve har sovit lika länge...:) men jag är arg idag, för jag köpte ju nyss en ny kamera som ni vet. så tog jag upp den å skulle använda den så fastna själv grejen som åker ut när man ska sätta på kamera asså zoomen eller va den heter och nu verkar de som om de är något som gått sönder i den för de låter när man skakar den.. å det kan väl knappats vara mitt fel eller?  jag har ju använt kameran endast 3 gånger och jag har inte tappat den eller något så jag undrar hur detta kan hända?? är de någon som vet???

Lost Without you...

ja jag har inte så mkt att skriva just nu för ja e så trött men återkommer sen..jobbigt just nu puss


mätt och tröttare..

nu är jag hur mätt som helst men nu är jag även hur sjukt trött som helst... =/.. och de e är minst 4 timmar kvar=(

Men men så e de .. ja kommer med uppdateringen sen och kvällen outfit;)

puss

working.. booooring..

Sitter här på jobbet och väntar på att min mat ska bli klar... så jävla hungrig...men snart klart hoppas jag..
och som vanligt är det jätte mkt att göra och jag är riktigt trött idag trots att jag sovit 7 timmar i natt men de behövdes kände jag.. så vad händer för er ikväll ? själv ska jag på en 25års fest kan nog bli kul :)

ja uppdaterar snart igen =)är så hungrig så ja orkar inte skriva=P Puss

Woooork..

nu ska jag jobba =/  men jag lämnar er här med en ny helt UNDERBAR låt med R.Kelly.. den är så bra att.... ja de e riktigt sjukt.. jag älskar verkligen denna låten.. den e så sjukt jävla bra!!!

du får nästan lyssna någon gång innan du fastnar för den men sen är du fast;)




Och om någon hittar vart man laddar ner hela låten så säg gärna till:)

I löööve Roffe..

JAg älskar ju rena rama rolf och ja har glömt å berätta när jag "träffa" honom.. häromdagen.. haha så jääääääävla ball..alltså Lasse brandeby då för er dom inte vet:)

han drog en skämt för mej haha så jävla ball.. han stog och skulle betala och hans kort inte funka så sa han skriv upp de på aa de va någon .. å sen sa hon i kassa - skönt att gå hem men grejer å slippa betala du.. han småskratta å så vände han sig om å sa , ja tar en platt tv och en laptop med och titta på mej =) haha ja höll på att dö.. ja säger bara FYFAAAAN va bra han e.. Jag älskar roffe..



Hur söööt e han inte då??
jag skulle kunna gifta mej me han..

Underbart säger jag...

Marie asså vilken kvinna.. och claes du e ju underbar!!!haha

böcker i öronen..

hmm ja nu undrar ni allt..haha ja ville såååå gärna ta ett kort men ja vågade faktiskt men de satt en kvinna framför mej på bussen hem från jobbet, hon kanske 40 år eller något , kanske något yngre..haha..ja skrattar bara nu när jag ska berätta för ni anar inte hur förvårnad och chockad jag såg ut när jag fick syn på detta.. de va svårt att inte ta kort men hade säkert blivit arg, men nu till saken.. haha hon hade böcker i öronen.. ja ni hörde rätt.. BÖCKER!!!! som örhängen då alltså.. haha ja såg ut som en lite uggla som satt där bak å titta fram, men kul var de:) jag vet inte vad ni känner men hade min fru/flickvän/mamma eller vän haft små böcker till örhängen så hade iaf jag sagt att de såg förjävligt ut..hahaha

Hunnit med massor

Idag har jag vart duktig tycker jag, ja gick upp  vid 9 och sen gick ja ut med hundarna och köpte frallor , gick hem duscha , städa och åkte å sola och va snabbt hos frissan och toppa min lugg lite när syrran klippte sig och nu kom ja hem och ska göra mej iordning till jobbet å jobbet till halv 9 typ .. och sen sooova=) men ja ska försöka uppdatera lite bättre sen och innan jag går till jobbet:) Puss




Algot och Tequila i morse =)

Heta tvillingar är de som gäller för mej nu ;)

Nu ska ja lägga mej å kolla på en serie Double shot at love, sett den ? om två heta tvillingar som söker efter kärleken.. Kolla in på Mtv.com :)




denna bilden är inte så bra men ja måste ju bara visa er den otroligt fina vita toppen.. visst är den helt underbar =)?


åhh

:) jag får söta kommentarer i bloggen =) blir så himla glad när sånt händer , känner mej väldigt glad nu faktiskt:) tack så jätte mkt =)

kissies..

hahaha ja döööör... helt ärligt.. detta är riktigt kul, riktigt jävla kul..


Klicka fram till  ca 1,10..hahaha min jäkla blogg, shut the fuck up bitches.. hahahaha.. de va riktigt bra..

och sen kollade ni på Linda rosing i tisdags? han johan från gbg så jävla klockren..
-- ja du johan va tycker du om linda?
- hon duger la för en helg..


haha han är så skön... skadeglad som man är;)

Magdalena Graaf.

Vilken underbar kvinna!
http://www.tv4.se/2.28209?videoId=1.887110&renderingdepartment=2.757<br />  
 kolla programmet där=)

inte bara om henne dock:)


Sova till en vacker låt..

nu ska jag somna till denna :) otroligt vacker text.



Härlig promenad=)

De blev väldigt stressigt innan jobba idag så hann inte med bloggen tyvärr.. men nu så nu är jag hemma, har ätit , vart ute å gått med hundarna och nu så sitter jag här lite:)

Tänkte ta å lägga upp lite bilder från min underbara morgon promenad=) jag älskar att vara ute å gå när jag väl är ute=) och idag har de ploppat upp så blommor å så=)















Visst ser de helt underbart ut? och min underbara Algot var med såklart.. och är han inte bara så jävla söt=)?

godmorgon =P

sov lite länge idag..trots att jag ställt klockan men ja behövde nog de.. jobbig dag igår.. så nu ska ja ut på min morgon promenad.. 5 kg ska bort så de e bara att gå=) sen åka å jobba..  jag återkommer sen :) pusssss:)


upp och ner..

Varför går livet så himla mycke upp och ner ? Och varför händer allt samtidigt? När man tror att allt är över då händer de ännu mer. förra året va nog mitt värsta år.

Efter sommarn så gick mormor bort, och de va absolut de värsta jag vart med om ..att se henne lida till döds:( min älskade mormor.. och efter det så blev de en abort...sen efter man endå började komma över mormor( eller komma över gör man inte men de blev lättare med tiden, hon hade haft ett underbart liv) då går min vän peter bort.Underbara Peter. En sån ung vacker människa ska inte lämna livet så tidigt, jag förstår inte meningen med det.varför händer sånt?
Och sen när man verkligen tror att de är de sista som ska hända då skadar min häst sig jätte allvarligt och kanske inte skulle klara de men de gjorde hon.. och efter detta så gör R slut.. å de kändes verkligen skit.. så där har ni en kort förklaring till varför humöret går upp och ner i min blogg.. livet är inte så lätt ibland. tråkiga och hemska saker händer men det är inte mycke man kan göra åt dom. och just nu de sista har allt för mycke hemskt hänt, många unga har gått bort och även om inte känt alla så e de en stor sorg.


Till fina peter.



Peter fick det vackraste avslut. begravningen var så himla vacker.



Förstår fortfarande inte att du är borta.saknaden är enorm.



Mina fina prinsessa.



Fina mormors begravning.. så vacker.




















Miss u...

de här blev ett deppigt inlägg men där har ni iaf lite om varför de går så upp och ner.

Pusspuss

Have a Heart?



Do You Even Have a Heart?

ett löfte.

Jag blir så jävla trött..du lovar gång på gång! du kan inte ens hålla en jävla sak .. hur jävla svårt kan det vara? jag ger dej chans efter chans..för du vill ha dom kvar. dom börjar ta slut..du utnyttjar de. du försöker omvandla mej till någon slags jävla toffel.Jag tänker inte ta de. för de e jag inte värd. du e inte värd mej! vad du än går å hittar på så hoppas ja att du någon gång kommer att erkänna hur du har behandlat mej.. hoppas verkligen.. men de lär väl aldrig hända!

Så trött

så nu e man hemma efter en stressig dag på jobbet, haft jätte mkt å göra.. alltid så på tisdagar.. är helt slut nu =/ ska vila å sola lite.. sen ska jag nog iväg ikväll.. Vad ska ni göra ?
nu måste ja bara äta först innan jag äter upp någon av er där=P Puss


jobbet..

så nu ska ja jobba.. kul å åka å jobba när man sovit 3 timmar i natt... fyfan

hate this shiiit

Fan va hatar jag detta.. Vara ensam på kvällen, ingen kärlek, ingen som håller om en, ingen som ringer å säger hur mycket han älskar dej..Hatar denna tomhet du lämnat mej med...detta suger.

lite bilder bara:)


Min lilla söta sjukling:)




Puss:)



Hon vill pussas mer:)



Min underbara algot=)


kommentarer..

ni är fruktansvärt dåliga med kommentarer .. kom igen nu!!=P

WhyYouWannaBringMeDown


Grymt bra.




This situation, if it gets any deeper could be critical
I'm not your love monkey so be taking back all the lies you sold
What did you want me to be yeah
It's just too much now
So tell me, so tell me, so tell me, one two three four

So what's your evil attitude
When you got me spending my time pleasing you
Why must you keep me underground
Tell me, tell me, why you wanna bring me down?
Is that too much to give a damn
When I'm giving you one hundred and ten
Don't blink cause I won't be around
Tell me, so tell me, why you wanna bring me down?

Now your transmission is on the negative
You're on a losing streak
This information is getting ordinary and you're losing me
What's with your hostility
oh when the light's on me?
Well you're down to the last chance
So tell me, so tell me, uno dos tres cuatro

So what's your evil attitude
When you got me spending my time pleasing you
Why must you keep me underground
Tell me, tell me, why you wanna bring me down?
Is that too much to give a damn
When I'm giving you one hundred and ten
Don't blink cause I won't be around
Tell me, so tell me, why you wanna bring me down?
Bring me down
Bring me down

Was it all just a waste of time
Well I don't wanna spend my whole life thinking bout it
Baby this is where I draw the line, I think I'm done
So funny

So what's your evil attitude
When you got me spending my time pleasing you
Why must you keep me underground
Tell me, tell me, why you wanna bring me down?
Is that too much to give a damn
When I'm giving you one hundred and ten
Don't blink cause I won't be around
Tell me, so tell me, why you wanna bring me down?
Down yeah
Why you wanna bring me down
oh yeah
tell me, tell me why you wanna bring me down
Down
Down
Why you wanna bring me down
Why you wanna
Why you wanna
Why you wanna bring me down

trött på skiten..

fan va trött jag blev efter ja va ute å gick , somna på soffan direkt och vakna nu..
Jag undrar fortfarande vad jag gjort för att förtjäna detta? känns som någon tagit mitt hjärta, stampat på de... detta är skit och jag hatar att må så här..vill bara lägga mej å sova bort allt detta..orkar verkligen inte mer. nu blir jag anklagad för att vara gnällig och för att inte höra av mej..  Jag förstår inte..du vill inte att ja ska ringa. men endå vill du ? gnällig? för att jag blev behandlad som skit.. Att vara en toffel är verkligen inte min grej men han verkar gilla de.. men om hans mening var att såra mej så har han verkligen lyckats.. jag mår usch...efter detta vill jag ALDRIG mer bli kär.. de e sämst...aldrig mer säger jag bara.. isåfall får de bli i en tjej....


Tack Madde för jävligt bra ord =) och hur söööööt e lillan =) jag dör!!!!! får träffas någon dag.. ja vill oxå ha en nu :) gu så söt!!!


Jag är så jävla glad nuuuu

ååå tänka sig att musik kan göra en så glad,, Kelly Clarksons nya album har kommit ut och jag är fan den lyckligaste nu .. hoppppppppas de e lika bra som dom andra =) nu laddads de för fullt men nu måste jag verkligen gå.. jipppppiii=)haha


good.

Den bästa Lisa Lavie.



Morgonrunda

Sådär.. usch förra inlägget va jobbigt..

Men nu ska jag ut å gå med hundarna, ta en längre promenad fakiskt tänkte jag.. ta lite fina kort i detta underbara väder...
Så vi hörs sen .. pusspåer



Osminkad och väldigt trött men promenad ska de bli=)

Allt för kärleken.

Som ni kanske förstog i förra inlägget så skulle detta självklart handla om Rickard... Den senaste tiden har vart skit helt ärligt, sen han gjorde slut.

Han ville ha tid att få tänka på vad han vill. Jag har gett han tid. lång tid tycker jag . Och jag har vart den bästa undertiden.

Och under dom här veckorna har jag verkligen ändrat på mej och ändrat på dom felen han tyckte jag hade. Jag har verkligen gjort allt för att få han tillbaka. Varför? Jag undrar vart jag någonstans på vägen blev så svag att jag ändrar på mej själv för att vara bra nog i hans ögon, Han borde väl tycka om mej som jag är ? och gör han de så e de inte värt de.

Jag känner mej så jävla liten och svag just nu. Jag sitter här med tårar i ögon, saken e den att de sista har jag verkligen inte känt mej rättvist behandlad de sista. Visst de är slut och han har ingen anledning och ens prata med han. Men han ville faktiskt ha tid och de fick han. Jag känner att visst han har vart snäll och så när vi pratat men VARJE gång han är med någon vän så ändras han. Jag känner inte igen honom, han blir dryg och säger att jag gnäller och bråkar, Vilket absolut inte fallet är. Det känns ofta som att han vill att jag ska framstå som den som vart den "onda" i vårat förhållande. och allt skulle vara mitt fel. Visst ja har VART gnällig men VARFÖR? jo för att han inte visat något. Jag förstår att handbollen alltid kommer att hamna främst i hans liv och de kan jag ta! jag förstår men att behandla mej som han gör är inte alls okej.

Det som verkligen bröt ut detta var gårdagen och i lördags. I lördags kändes de nästan som han bara håna mej ,han skratta åt mej och va bara dryg och lyssnat inte ens på de jag sa trots att de va viktigt för mej, självklart satt hans kompis i bakgrunden. Sen igår så spelade han Sm-final och jag bad han att ringa imorgon(läs idag) för jag ville inte veta hur de gick eftersom jag vet hur de blivit dom senaste gångerna han vart ute och festat. Men vad tror ni man får? Självklart ett sms. Och då när de blev så , så va de vissa grejer han lovade mej i tisdag att göra om han skulle gå ut igår(söndag).. Han lovade att ringa någon gång under kvällen och sen när han kom hem från krogen. Vad tror ni hände ? INGET!!! precis som väntat.. jag HATAR folk som inte håller vad dom lovar man ska inte lova något om man inte kan hålla de. Självklart han har vunnit Sm-guld, klart att han ska gå ut och ha kul! men de e inte för mycke begärt att man kan höra av sig.. eller jo jag fick ju ett sms. som löd så här

- Vi har sjukt kul:) festar:)
hoppas du har det bra!
puss puss

NEHE festar du ??????? de visste jag ju inte! Tror ni att han höll det han lova och ringde när han kom hem? nej.. Man kan väl tycka att de e lite töntigt att bli sur över en sak.. Men allt har verkligen samlats på en hög och nu ramla allt.
Och känner mej så sjukt jävla sviken... Men det var ju precis så här jag visste att de skulle bli därför ja bad han inte höra av sig förrän idag då.. för att jag inte ville veta och jag visste att de skulle bli så här!

JAg frågar mej själv. Vad är det jag kämpat så för att bli de sista? Jag har gjort det för inget!!! Jag ljuger när jag säger att jag inte har några känslor kvar för han de e klart att jag har de, vi har endå vart tillsammans i drygt ett år. MEn han vet inte vad han känner. Men endå blir han svartsjuk och orolig när jag går! Som när jag va ute i onsdags så blev han skit sur för att jag var ute. så jag förstår inte varför? och de finns ingen förklaring heller..

Jag ska inte säga att Rickard har vart en dålig pojkvän för de har han inte varit. Men den sista tiden har han verkligen inte vart som han alltid har vart. Och som han har behandlat mej är inte sån han vart innan. Någonstans hände något och jag vet inte vad? Nu ligger jag här , väntar på att han ska ringa, hoppas på att han ska säga förlåt.. som de brukar vara.. men om är som de vart de sista så kommer han anse att han inte gjort något fel.

Jag har verkligen gjort allt för kärlek och till vilken nytta?
Nu står jag här... Sviken, sårad och besviken...

Jag vill ha tillbaka min Rickard, Han som var den bästa jag någonsin träffat, min första kärlek och mitt allt.. Vart är han... någonstans på vägen tappa jag honom...

Bloggdålig helg...

I helgen har jag vart väldigt dålig på att blogga , ja har ju inte bloggat alls.. men de va har vart party hela helgen faktiskt..
helgen va helt okej , ja känner verkligen att festa är inte riktigt min grej längre. Jag blir fruktansvärt dålig...=P nee usch .. men de va kul en kompis från gbg och 2 kompisar kom ner och festa med oss i lördags .. de va trevlig och min favorit gick även vidare i melodifestivalen, Sarah Dawn Finer , klockren!!!!

Förövrigt så är idag en dålig dag. fruktansvärt dålig.. jag känner mej sviken, besviken, ledsen och undrar vart de någonstans blev fel? jag orkar iaf inte med de.. ja kommer att berätta varför i nästa inlägg! Och efter de så kommer jag förmodligen aldrig att ta upp den människan igen!

Puss

jag trivs...

jag känner mej sjukt het i min nya hårfärg måste jag säga=P




Såå het.. mmm




Men snälla.... ge mej.. shit asså han e så het att jag svimmar, ja blir alldelse varm =Phaha.. men visst e han bara så snygg?

Och när han sjunger denna låten.. ja bara gråter å gråter.. de e något sjukt.. jag älskar den...

Sometimes.


Älskar den..

Älskar denna låten , och herregud va vacker hon e!!

http://www.youtube.com/watch?v=EatxqnIAR7s&feature=channel

blått hår..

Jag sitter och lyssnar på min älskling.. Christina aguilera såklart.. och i hennes video har blått hår i en del av den.. och shiiiit. de e hett ... nästa färg kanske blir just blått eller vad säger ni =P?

kolla in videon här http://www.youtube.com/watch?v=EI9Rdn2-ETA

Jaha..

usch ja e så trött va.. men nu blev jag sugen på att sminka mej väldigt mörkt.. bara för att de va så längesen så de ska ja underhålla mej med och sedan lägga upp lite pics tror jag;)

Vad har ni gjort ikväll? själv va ja inte hemma förrän halv 10 från jobbet..

Puss

en ganska kul sak.. nej jag är inte blond alls...

Hahaha ja har alltid undrat vem du rep e !! hhaahah men om ja hade tänkt lite så hade jag ju kunnat räkna ut de.. haha... Tack Linus... Självklart är de ju Per:) rep=P hahah ja är så jääääävla dum!!

vänta lite nu.. jag förstår inte?

Sitter här nu.. tänker på vad jag gjort för fel..
jag undrar lite... nää ja har ju inte gjort något fel.. ja va ute med en kompis och tog ett par öl ...?
Varför e du sur?

Sweet Dream , Beautiful Nightmare.


Några öl...

Hej hej... usch jag mår dåligt..
jag hade inget att göra igår och de va ju trots allt lill-lördag så de blev bestämt en liten utgång med Lisa och hennes pojke.. usch.. ja blir så himla dålig varje gång jag dricker..de spelar ingen roll hur mkt eller hur lite jag dricker..
Men iaf igår hann jag inte med mycke blogg.. ja va iväg hela dagen..först till jobbet och prova kläder sen blev de stallet i några timmar.. och sedan kom ja hem och laga mat och sen bar de av mot lisa.. å sen ut..

Men.... Jag hann även med att inhandla en ny kamera igår=) så nu kan jag ta massor av bilder =) de blir väl roligt?

Nu ska ja sminka mej å så.. hoppas på att denna bakfyll går över snart för så här orkar ja fan inte må när jag ska jobba! usch å fyyyy...

och läser R detta så kan du väl ringa mej...

Pusspuss

Vad är det att säga nej till?

En jävligt snygg tjej,världens bästa tjej,ett sjukt bra knull som förövrigt alltid är sugen ?
Vad finns det då att säga nej till? jag förstår inte!=Phaha

hahaha

jag har ju helt glömt berätta om en kul sak som hände på krogen för några veckor sen.. de står en kille vid baren och putar med röven som HELVETE... jag mår dåligt helt ärligt men kan fan inte låta bli att titta för och inte nog med detta har ett par som egentligen är ett par baggy jeans. men dom har han HÖGT upp i midjan och skjortan instoppad.. hahah ja kunde ju inte låta bli så jag säger till tjejpolarna.. och vi spanar.. de e svårt att inte låta bli att titta kan jag lova!!! haha sjuuuuuuuuuuuukt.. och killen märker detta men då tror han vi tycker att han e as het och att vi spanar in honom..haha . men självklart fixa Lina ( JAG) ;) bild på detta haha.. och han putar bara mer å mer.. jag kunde inte riktigt med å ta fler kort men de blev helt okej..


Whatsooevaaaaaaaaaaaa...



DETTA KILLAR ..är inte okej.. inte ens om du är en 50 årig gubbe med skrycklig kuk och häng pung....

Och förlåt nu om du skulle se detta men vi var inte intresserade.. men du såg ju helt okej ut i ansiktet och kläderna kunde vart okej=P

jaha...

Jadu.. date va de inte =P men bra gick de nog iaf inte.. som ja endå att hade hoppats på men men nu kan jag inte göra något mer.. så de får va och låta tiden visa de...

Vad har ni gjort idag? har ni haft en bra dag :)??

Puss


Mycke att göra..

Hej hej .. förlåt att jag uppdaterat dåligt idag men ja har haft mycke  å göra men nu måste jag skynda mej för snart ska ja träffa en ... och jag är sjukt nervös..kommer kräkas snart tror  jag=( usch.. ja e nervööööös,,

Sov gott=)

sov så sött.. jobba 7 imorgon..alltså sova 5 timmar nu..

sen ska jag göra en grej imån kväll.. och jag behöver all tur jag kan få.. så snälla tänk på mej och ge mej tur =) puss



haha ser nästan äckligt ut=P

kollar hur mina naglar lyser när jag solar=)


Sola ska jag göra imån me=)

Pusss

Minnen..

Vad ska jag säga? jag älskar bilden iaf...



Sommar -08 , Vi träffa sköna 08:or=)




Elin och jag under våran party period.. Galen tid i mitt liv.. haha



Här var jag väldigt lycklig...




Underbar sommar med hästen.. Min fina.




Prinsen och kärleken...
två som betyder väldigt mkt...




<3

You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh...

I don't wanna be without my baby
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without my baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl
Broken-hearted girl, no, no
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl 

Broken-Hearted Girl





Min favorit låt just nu.. bra text..stämmer bra..

De är egentligen Beyoncé som sjunger.. men jag tog en cover med en grym tjej! och jag älskar hennes röst...


Stolt.

håret blev lite ljusare men fortfarande för mörkt..sitter och kollar när Rickard spelar match.. och idag är han grym! även om vi inte tillsammans nu så måste jag säga att jag är väldigt stolt över han! han är jätte duktig verkligen.. som vanligt:)

Nu ska ja se de sista av matchen ..uppdaterar snart =) Pusspuss


mörkt..

men inte så här mörkt=) hehe eller?

Jag kommer att tappa mitt hår



Nu tona jag mitt hår i färgen röd bok, jätte röd färg och inte mörk..vet ni vilket färg håret blev? nästan svart .. hur i helvete kan de bli så? så nu måste jag ner å köpa lite ljus färg.. ja blir GALEN..jävla skit färg.

Såå jävla het


En dag...

Godmorgon..

Jag är väääldigt trött idag=( så jobbigt att vara..
funderar att åka in till kba och gå till graven.. men de e så svårt.. jag vet inte om jag klarar de idag:(
jag får dåligt samvete för jag inte vart där på länge men de  e svårt.. väldigt svårt.
Jag undrar när all sorg bara ska gå över till alla fina minnen man har med peter. Kommer de någonsin bli så?jag förstår att man alltid komma att känna sorg men denna sorg är tung.. och väldigt sorgsen..Jag tänker oxå på allt jag ville säga peter men aldrig sa. och sista gången jag träffa honom.. jag ville bara gå på bussen till honom och sätta mej och berätta hur kul det var att se honom och att vi måste börja umgås igen.. Men i chock att jag träffa honom just där stog jag bara kvar. Detta var bara ett par veckor innan han lämna oss. jag fick iaf se honom en sista gång, och jag tror peter vet att jag saknar honom otroligt mycke. Peter var en fin vän, älskad av alla.kärlek till han.

Så vad ska ni göra idag? själv kanske jag ska på match men vi får se hur de blir.. inte så kul att sitta där själv och se mobbad ut=Phaha.. men älskar att titta.de är roligt. tankarna på något annat..

Nu tänkte jag bara gå å äta lite å sådära och sen uppdatera.. Puss



EgoLiiina, hjääälp










Och nu kommer frågan till er?.. Mörkt eller ljust hår?? Gör erat val å säg :) hade hjälpt mej.. sista  bilden e nyast alltså e jag mörk.. =)





Bloggläsare

Ni är dåliga bloggläsare på helgerna.. på fredagen går statistiken ner och på söndagen går den upp igen =P super ni kanske;)?festprissar?=)

Har ni haft en bra helg då? själv har jag bara jobbat, därav den dåliga uppdateringen..

JAg har glömt att berätta för er att min häst i hemma nu =) min älskade.. hon hade tappat massa vikt.. men de går hon upp,, och hon får stå i boxen i 2 veckor nu tills såret e riktigt torrt och inte läcker något.. hon hatar att stå inne så vi får se hur de går =)duktig e hon iaf:)


så hur ser eran vecka ut??=)

Puss

den där känslan...

Känner ni igen den där känslan , att person du tycker om bara letar fel på dej ? känner ni igen den ? visst är den skit jobbigt? jag försöker verkligen men inget verkar vara bra nog.. Man räcker liksom aldrig till.. Jag undrar , kommer de alltid vara så eller förändras de med tiden ? eller inbildar man sig ? eller kommer man helt enkelt aldrig vara bra nog?


Nya underkläder;)

Jag har köpt lite nya underkläder idag, ååå dom va såå heta va.. vill lägga upp bild å visa nästan för dom va såååå snygga.. nästan så jag dör när jag ser mej själv i dom =Phaha

RSS 2.0