Morgonpromenaden=)

Nu ska jag ut på min morgonpromenad i detta underbara väder =) med vovvisarna!! blir mys, sen ska jag hem å sola =) Jag återkommer senare med uppdatering och säkert bilder =) tar kameran med mej =) Pusspuss på er.

Lämnar er här med underbara Elliott Yamin




Dessa rubriker.. ja e sämst på de.

Det tar alltid en jävla tid för mej att komma på något...
Hur kommer ni på något bra som överskrift?
Idag har de varit en sjukt lång dag på jobbet... vi va inte klara förrän halv 10 typ.. ja har aldrig vart klar senare än 9 på jobbet.. så de va helt sjukt.. de va så mkt saker kvar.. så jag är helt slut i kroppen..skulle behöva massage just nu..
Imån så blir de party=) men innan detta ska ja allt gå min morgonpromenad, sen sola sen åka å jobba 2 timmar bara..sen blir de hem till Elin på party :) sen ut..
jag är himla trött nu så jag skriver imorgon :) Pusspuss


Försöker ladda upp en bild men de går inte=( den blockera de..fattar inte varför=(


sov gott..


off 2 work

Och så här ser jag ut idag


En underbar promenad




Jätte skönt va de... nu har jag duschat å så .. tänkte faktiskt gå ut å lägga mej å sola i 30 min å sen snabbt sminka mej å åka å jobba.. Vad ska ni göra i detta underbara väder? är ni lediga kanske?

Jag är så duktig.. jag har kameran med mej överallt och tar kort=) tyvärr blir de inga på mej;)








Underbart väder..

Lika kul varje gång.. när jag jobbar så är det sjukt fint väder... men jag börjar iförsej 1 och sen har jag rast efter typ 2 timmar så ja hinner vara i solen ganska mycke=) igår va en skön kväll.. jag somnade typ kvart i tolv.. och det har nog inte hänt på 2 månader.. jag har haft problem med sömnen och inte somnat förrän typ 4 och sånt även om ja ska upp halv 6 liksom.. så nu vaknade jag nyss =) Och nu ska jag och hundarna snart träffa Lisette för en morgonpromenad.. jag går ca 1 timma varje dag så jag känner mej duktig=) Det jobbigaste är bara att jag fortf. inte mår speciellt bra! hoppas de 'är bättre imån.. men idag borde jag nog va hemma från jobbet igentligen eftersom jag har feber=( men har jobbat med feber nu i några dagar.. så de e väl därför de inte blir bra.. Nu ska jag iaf gå upp och ta på mej och gå ut å gå i detta underbara väder.. nu saknas bara käääärlek=)

PUSS:)

Grattis J

Grattis Joakim :)




sooorry

Jag måste verkligen skaffa mej en liten bloggdata som jag kan ha med mej.. jag har knappt vart hemma idag så har inte hunnit blogga.. =( ja vill så gärna.. men nu ligger jag iaf i sängen.. med lite feber men inte så farligt.. hoppas allt går över till valborg för jag har verkligen kämpat för att få vara ledig.. å nu när jag är de så blir ja dålig istället=(

Idag har jag iaf jobbat 07 till 13 .. och efter detta så gick ja å sola,  och sen satt jag å vänta utanför ett tag på mamma.. de va lite kul för när ja sitter där på marken å väntar så stannar typ en bil och killen shit va sexig å lala .. haha.. ja kunde inte me å kolla för jag skämdes så..haha.. förstog inte hur han kunde tyckte de heller.. för jag jätte äcklig å sleten.. och hade massa kräm i käften så såg säkert flötig ut=P men tydligen så gilla han de;) Sen så åkte jag hem å greja snabbt och sen hämta ut min nya mobil , åkte hem och kolla på den.. åkte ner å skicka tillbaka den.. vill inte ha den... det var den nya Sonyericsson walkman..gillade den inte .. Sen så gick jag ut å gick med Lisette och monica i drygt en timma med alla 4 hundar=) mysigt.. sen har jag hjälpt syrran men läxan å lagat mat osv ... så nu är jag faktiskt helt slut och ska snart sova.. eller jag ska försöka..

Och även om de e mkt jobbigt så finns de faktiskt en sak som gör mej lite gla just nu =)

Vad har ni sötnosar gjort idag? imån ska jag försöka uppdatera mer... även försöka innan jobbet =)

Nu ska jag nog försöka sova iaf.. men kan inte inte så skriver jag igen..

Och sen får jag säga Grattis i förskott till Joakim som snart fyller år =) om exakt 40 min =) grattis snygging.. om du nu läser detta =P men de tror jag=P haha...

Pussar <3




Algot körde bil idag..

Jag är trött just nu ,orkar inte skriva jätte mkt... så får bli lite bara, idag körde algot lite bil=P Himla duktig var han =)



Lina har sin kamera tillbaka så den är med överallt=) och denna underbara mat åt jag å Lissan idag..tacos=) Mysigt var de.. sen hyrde vi en film.. men den va sååå sjukt dålig.. så den stängde vi av efter 20 min.. ska säga va den hette imån så ni ALDRIG hyr den.. så dålig!!! usch..
nee ja måste sova för att jag ska upp om 4 timmar nu..och just nu mår jag fortfarande dåligt... och är deppig men vafan!! sov gott prinsar å prinsessor! <3 kärlek.


Missoni väska:)

Ännu en dag.. jag känner mej inte alls bra..borde vara hemma å ta de lugnt.. idag har jag fyndat en Missoni väska för 500 som innan kostade 3000 =) så ja e nöjd.. bild kommer senare.. nu ska jag iväg och laga mat hos Lisette .. jag å carmen ligger just nu bara å väntar på henne..vi ligger i sängen å myser=) jag har hämtat min kamera idag me.. ÄNTLIGEN klar.. aldrig mer expert säger jag bara.. sjukt jävla dåliga..!

Vad har ni gjort idag?
Något kul kanske??
nää ja skriver senare =) Pusspuss


Lina behöver kärlek..

Nu ska jag lägga mej för jag ska upp tidigt imån..

Men just nu så känner jag mej ensam och myssugen..
Lina behöver just nu
* Massvis med pussar
* Kramar
* Någon kliar lite mjuk å skönt på mej
* Någon som tar hand om mej
* Och massvis med kärlek
* Och helt ärligt, En jävla massa sex....

Hur länge ska man behöva klara sig? fy helvete.. jag saknar närhet.. och de börjar komma en viss frustration...Och det är nu jag behöver de.. Inte sen, inte imån utan nu!!!!!!!!!!!!!

Gonatt

Puss



Valborg 09

Valborg 07 är detta..
Och Elin och jag ska skapa nya minnen detta valborg hoppas jag;)





Bruna linser hade vi oxå=) de kanske man skulle  beställa? jävlar va jag måste ligga i med solningen om ja ska bra lika brun som då=P


skärpa mej..

Jag har bloggat sjukt dåligt de sista.. och helt ärligt de har vart mkt och men igentligen inte bra bortförklaring.. de ska bli skärpning med detta .. men jag undrar Vad vill ni läsa om? Det hade vart lättare för mej om ni kommentera lite mer å så=P ja behöver de=P så kan ni snälla hjälpa mej lite? bara lite... =)

Män som hatar kvinnor.

Lisette och jag fick ett litet ryck och det blev bio, först tänkte vi dragit ut å druckit öl .. Men sen kom vi på att bio är ju mysigt.. och båda har länge velat se män som hatar kvinnor. Sjukt bra var den=) så den måste ni se om ni inte har sett den och Noomi Rapace, jävla vass brud!!! grym var hon och jävligt snygg! så gå å se den!!!

Men iaf , idag på bion.. jag undrar, Har ni väntat i 1000år innan ni äter godis och sparar detta till en bio eller? Helt ärligt.. Jag hamnar jämte ett par.. Äcklig kille, äcklig brud.. Helt ärligt.. dom tugga popcorn i 1 TIMMA!!!!!! och dom smaska och tog typ 15 popcorn i munnen i taget så  de lät fan som dom åt upp en glas skål... fan va de lät! Det var fan inte en enda smula kvar i den jävla popcorn saken..bruden vek till och med ihop förpackningen .. Själv sitter jag där med en full popcorn"förpackning" .. så det var jävligt nära att jag fråga om han ville ha mina oxå? när han endå var igång..

Det sjukaste var endå när han är klar så har några popcorn ramlat ner på hans "kulmage" ..då tar han fan å äter upp dom med! hahah .. det är sånt man kanske skulle göra hemma!!! usch lite hyffs kanske!!!

men bion var ju bra iaf=) men nästa gång vill jag inte ha Herr och Fru Popcorn jämte mej TACK!




Superduon

nu ska vi iväg =) LL!!! Lina Lisette=)








helvetet

Känns som att jag är i helvetet just nu..
Vad händer?
Jag har feber, ont i halsen och känner mej depp! hate it.
När man börjar glömma... då kommer allt tillbaka.. varför är det så?
men jag ska försöka tänka posetivt!
Det finns iaf en sak som är säkert. att en person som funnits i hela mitt liv. person finns men inte längre för mej.


usch jag mår så dåligt och är helt slut efter denna jävla helgen.. jobbat och vart sjuk =( usch.. men ute har jag vart iaf fast nykter:) eller ja några öl har de blivit men inte överdrivet...  I fredags när vi var ute en sväng.. så va de massa goa människor.. Några killar älskade mitt hår:) väldigt glad blev jag=) för jag e väldigt nöjd själv och jag har färgat de själv=) Sen var den en liten filur som älskade min blogg;) hehe.. va gulligt=)

Och igår träffade jag alla nära polare , va mys.. Och mange va såå söt..  han tyckte att jag såg så bra ut  utan smink.. han lät väldigt chockad över detta haha..=P Men jag blev glad när han sa de=)

Nu ska jag träffa underbara Lisette.Vi ska iväg å äta eller något..först tänkte ja snygga till mej lite innan och ja uppdaterar snart igen om jag hinner innan!=) Pusspuss

Vad fan gör jag uppe?

Jag ska snart upp å jobba .. jag mår inge vidare just nu... Känner mej småsjuk å jävlig.. fast imorse innan jag gick till jobbet mådde jag skit.. sjukt va de.. hela dagen gick långsamt. Och imån kommer la jag vara lika trött.. 

Idag blev de jobb från 11 till 19,30... Helt slut va ja men hem bar de och sen iväg till lisette och sen stack vi in till kba och åkte till Peters grav och tände ett ljus.. Saknar han så jävla mkt.. går inte att förklara ens=( kom tillbaka!!!

Sen så skulle vi hyra film men alla var hos Mange å söp så vi åkte dit.. De va ju trevligt:) alla underbara vänner, Dom gör så man känner lite bättre och lite gladare än vad man kanske igentligen är just nu .. Och sen så stack vi iväg hem igen och gjorde oss lite fina... så vi slapp se ut som lik=P så stack vi ut en sväng.. jag å Lisette. NYKTRA=) hur duktiga är vi inte? så nu kom jag hem därifrån och vi träffa massa underbara människor.. och lite nya..trevligt va de iaf trots lite folk.. så de e vad som hänt typ.. så nu ska jag väl försöka sova. de lär väl gå ganska så bra men vi får väl se! lär vara SJUKT trött imån men smällar man får ta. om jag hade vart hemma hela kvällen så hade jag endå inte sovit nu så...

Jag orkar inte jobba imån =( och halsen blir bara värre men så e de..tyvärr.. de e bra pengar så man får tänka så...Hur har eran helg vart??=) bra hoppas jag <3

Sov sött=) kan ja inte sova så uppdateras de mera.. =) hoppas min kamera är klar snart med.. jävla EXPERT!!! va i helvete fick dom namnet ifrån ?? ja ska nog komma på något bättre.....


Pusss

ett tips=)

En grym låt med Anastacia.. ganska rockig=)



Detta är verkligen min dröm.. Hade vart så jävla grymt att få uppleva känslan!!!

Anastacia, FAN va bra!

Jag hittade ett riktigt jävla bra uppträdande med Celine dion och Anastacia.. jäääävlar va bra.. och fan va hett de är med brudar som sjunger rock.. Och kolla in Anastacia.. magen!!! jäävlar.. GE MEJ NU!! Rock brudar är riktigt jävla hett!!!




helvete  va hett!!!
 

En kvinna som rockar så här är lätt välkommen i min säng;)



Vacker låt med Anastacia.. älskar den..



Hade nästan glömt hur jävla bra hon är!!! helvete asså!!!Och även en stark kvinna..

Och sist, en sån underbart fin låt..


Sexiga Gynning

Har ni sett hur underbart sexig Gynning är i nya Café... Mums säger jag bara.. så hett hett....Sveriges hetaste kvinna just nu!


Underbara människor!

Jag har världens finaste vän.

Idag har jag vart med underbara Elin och Ella =) underbar dag med massa mys=) jag matade tillochmed Ella=) de va kul:)
Elin är sån duktig mamma =) såg ni förut att Ella ställde upp på lite pics i camen =)? underbar e hon!

Och förutom att umgås å mysa med E&E så har jag hunnit med 3 promenader.. alla långa tillochmed.. och nu innan jag skulle sola så ställde jag mej på vågen =) Lina har gått 2,5 kg till och sammanlagt e de nästan 4 kg =) så nu ska ja iaf gå ner 3 kg till =) hoppas jag.. de blir ut å gå som helvetet och INGEN jävla alkohol för fyfan va de lägger sig på magen.. jag ska hålla mej till valborg då de blir GBG med Elin & co. underbart=)
nää nu ska jag kolla runt lite på internet pussgurkor..

Pusspuss

Jag matar Ella, lite nervös va jag måste jag erkänna=)hehe



Underbart söta unge=)




Ella, den förtrollade är på besök

Ella och Elin är på besök idag =)










Jävla människor !



Vet inte om de går att läsa men kolla hur han uttalar sig???jävla idiot

Vill påminna er.!!!!

Då jag tycker att alla verkligen borde se denna dokumentär så påminner jag er igen! Detta är en dokumentär som handlar om 3 killar från gbg, speciellt en som heter Henke. Dom filmar hur drogerna förstörde deras liv. Jag är absolut emot droger. Därför tycker jag att de är viktigt att alla ser detta. Ni kanske sitter där och testar någon gång och tänker, Det där händer inte mej. Och de trodde förmodligen inte dom heller. Man vet ALDRIG vad som händer. JAg hoppas att många tar lärdom av detta!

http://svtplay.se/v/1508989/dokumentar/jag_vill_inte_leva_detta_

Hoppas många ser denna!

Ciara, vilken tjej.

Underbara kvinna! vacker som få och sjunger så jävla bra.. Hittade denna underbar låt med henne nu =) Im in loove... igen=P men inte som i Elliott, men här ni denna goa mys låten=)



Och inte nog med att tjejen har talang så är hon sjukt snygg oxå! eller hur?


SJUUKT

hör alla låtar han har fått in..SJUUUkt..


Lina har ont=(

idag har de blivit sååå dåligt bloggat=( men ja har jobbat å vart ute å gått väldigt mkt och nu har jag så fruktansvärt ont i benet..ska vila lite så återkommer jag snart.. Pusss


På andra sidan

Nu blir de film för mej och sen sova :)
Det blir filmen  På andra sidan.. har nästan sett klart den och nu blir de slutet.





Fight For Love.


Här sitter i min ensamhet, Underbara bullen kom förbi med en Coca cola.. jag var sååå sugen. Nu har suttit och ätit lite gott.. hmm ja har lite ångest men vafan skitsamma... Jag har kollat runt på youtube nu och upptäckt att den bästa Elliott Yamin har släppt en ny låt.. Jag är överlycklig, och plötsigt har jag glömt att jag för 5 min sen kände mej ensam å nere.. Nu känner jag mej bara helt kär! men i vem ? haha ja har ingen aning. Låten heter iaf Fight For Love .. Det kanske är något man borde göra? I vilket fall, låten är helt underbar och jag kommer förmodligen inte kunna sova för att bara kommer att vilja lyssna på den hela tiden.. ååå den är så bra!





Så här ser jag ut just nu, lite sleten efter jobbet men de tål ni va;)? känner mej ganska söt endå=)
 Och stolt är jag=) lärt mej programmet , ganska så bra faktiskt=)

Elliott Yamin är en kille som var med i American Idol. Men vann tyvärr inte men sedan släppte han låten Wait For You, Som ni säkert hört? helt underbar låt.
Och här har ni senaste verket , ååå underbar!!!



Skriv gärna vad ni tycker=) jag är väldigt bra på ,på att hitta nya artister som inte slagit stort i sverige, så vad tycker ni skulle jag lägga upp lite mer sånt här? eller hatar ni de? kom igen nu! ni är snåla med kommentarer.
Och vilka är ni som läser? vad gillar ni ? Vad heter ni ? hur gamla är ni?




Picasa, jag börjar lära mej..

jag lyckades nästan =)haha.. någon som har lite tips=)?




Visst blev de helt okej ?


jag blir rädd.

Jag går in på facebook, ser ett x till mej.. Jag blir allvarligt talat rädd, han ser ut som en raggare från 79.... haha jag dööööör. fyfan.. ja önskade att jag kunde lägga upp en bild men jag faktiskt inte med att göra detta . men sugen är jag.. ja ska funderar på saken medans jag är ute och går...
Pusspuss på er !


Fina P, miss u.

Idag har vart en bra dag men tugnt slut.. Jag satt idag vid busshållplats , där jag sist träffa Peter. och idag eller aa igår blir de ju nu va de 5 månader sen han gick bort. Känns preics som ett tecken... Det går inte en enda dag utan att jag tänker på han. Men idag är de riktigt svårt. De blir alltid så när jag börjar att tänka på han på kvällarna. Jag har så många saker jag vill säga han. Saker han aldrig kommer att få höra men jag vet.. Han finns kvar här, Han finns föralltid i mitt hjärta.. Jag vet inte riktigt vad ja ska skriva idag.. För detta är de enda jag kan tänka på.. Mina fina Peter.. Tack för alla minnen med dej <3 . Dom glömmer jag aldrig...

Vackraste killen! älskad av alla!!!



Du och min fina mormor är himlens vackraste änglar!
Ni kanske inte finns hos här nere längre men ni lever alltid kvar!<3


Mad Little Woman

Ja, det är nog vad man kan kalla mej. Usch efter att ha fått reda på en sak igår. Så är jag otroligt besviken och jävligt arg. Ibland tror man bara inte sånt om en person.. Om det inte var över innan så är de verkligen de nu! Människa ljuger gång på gång och jag vet inte ens om personen i fråga talar sanning när han ens säger vad han gör. Jag hoppas att jag i fortsättningen slipper att se han iaf. Jag trodde man kunde vara vänner och va ärliga mot varandra men hade väl jävligt fel... Finner du det kul att leka med någons känslor? Vad är det för fel? Nu är det iaf ingen chans att de blir bra! Im done.

Helgen blev iaf bara party och umgås med Lisette och vänner.. Lördagen va ju sådär...både förfest och sista delen på kvällen..
Men mitten va grym, vi satt hemma hos Annelie och Freddie med massa.. Annelie å jag blev ju lite galna på krogen.hahah åååångest..ja tack! hahaha.. nee men jävligt kul var det iaf...

Gårdagen blev lugnt.. jag å lissan gottade oss. Så kom uffe förbi en sväng..hahah kul va de.. Han gillar å pilla med bilar och trimma och lite såndant... Så de köps ofta bilar som måste lagas ofta.. vilket ja hade svårt att förstå.. Så jag frågar

- Varför köpa bilar som endå går sönder hela tiden?
Varav Uffe svarar
-Det är kul, Man får pilla lite med dom..
Jaha tänkte ja... de låter ju inte så smart. Köpa bilar som går sönder så man måste laga dom, kostar massa pengar...

Sen ska Uffe åka för han och Magnus ska åka till norge och jobba... Sen ringer lisettes telefon.. och vem e de? ufffffe!!!=P Hans bil har pajat i kallebäck och vi måste bogsera dom hahahahaha... ja höll på å döö av garv.. och kunde ju inte låta bli att säga när vi kom fram.. Att de är ju kul å pilla  lite.... hahaha uffe skrattade oxå men jag undrar om han verkligen tyckte de va så kul?hahaha.. sjukt att jag sa allt detta idag så händer de.. men idag så får han minsann pilla lite med bilen;)haha..

nee nu måste jag äta.. hungrig.. men vi hörs senare allihopa=P men visst va de lite kul de där?haha..

Pusspuss



Min sjuka underbara bror



haha kolla in detta klippet..haha han å banne misslyckas med en scen..hahaha





sååå jävla rolig enligt mej..haha

Dagen

- Svar till Åsa , Jodå allt bra =) sjdå? Jag har faktiskt köpt klänningen på bikbok, dock osäker om den finns kvar tyvärr=(


Nu är jag iaf hemma igen, har ätit, ute å gått och sen badat hundarna för klippning imån... Och nu sitter jag å pratar i tele och kollar igenom bilder från en fest vi va på =)

Men ja uppdaterar sån =) puss



Från festan.. 2 som jag ej vet.. sen Nina, jag och trevliga Axel!




Puss på er

Sådära  nu är man klar för jobbet... inte sugen i detta fina underbara väder.. Men i helgen är jag iaf ledig:) skönt!
Jag å Lisette va ute å gick förut, såå mysigt=) sen satte vi oss hemma på min tomt och tjöta så komma anna och maria och barnen förbi med sina under så vi lät alla 5 hundarna leka=) mysigt..

Så nu sitter jag bara här, vet inte riktigt vad ja ska skriva om för ja e inte riktigt på humör.. efter förra inlägget. Men jag hatar folk som pratar om något som du inte vet ett skit om.. !!Men jag ta de! de e lugnt... Men ledsen och arg blev ja men sånt får man stå ut med.. dom har inget vettigare för sig.. Jag känner bara att de kanske var en del avundsjuka.. vilket jag kan förstå;)

Nää nu ska jag dra mej..

Min underbara klänning som används idag=)






Alla vovvar utan sasha=P



 

Till jobbet .. 


Herregud TJEJER!!!!

till er med kommentaren om Rickard..

Helt ärligt.. Ni har inte en jävla aning om varför vi har bråkat och nu är de endå slut så vad i helvete lägger ni ? 3 månader efter...

Och att ta vara på varje ledigstund.. De kanske ni skulle sagt till honom och inte till mej. Och något som gör mej riktigt jävla förbannad att ni skriver dela glädje och sorg, Jag har FAAAAAAAAAAN ALLTID ställt upp för honom. Ni har inte en jävla aning vad ni pratar om .. ni känner honom kanske men inte mej så vad ger er rätt att uttala er?? Lägg er fan inte i något som ni fan inte har med ! och dela glädje och sorg.. trodde jag man skulle finnas där för en när en vän gått bort ! så nästa gång ni väljer att öppna käften så kom med något som ni vet vad ni talar om. Jag hade kunnat ta detta ni skrev om de va så att jag kunde hålla med om de ni skrev! Men de gör jag inte.. Jag har inte varit den bästa och alla gör sina misstag, precis som han själv!!! han var inte den bästa så de ni nu skrev var jävligt sårade och om de va ledsen ni ville få mej så har ni faaaaan lyckats. Men de e väl samma äckliga brudar som försökt förstöra innan !

Och vad jag vet så heter han RICKARD och inte lönn!


Soool=)



 

Till anonym... Hej tönten ;) ja de måste jag !=P Precis lika omoget som dej, vågade du inte skriva ditt namn lilla vän=P? Puss på dej!

Godmorgon =)

Jag vaknade tidigt idag men bestämde mej för att sova ut idag så nu vakna jag nyss  och ska gå ut å gå  med Lisette och hundarna nu =)
Underbart väder=) sen ska ja sooola=) hoppas man får någon färg=)
Nu ska jag gå=) Pusspuss

Slänger upp en bild på min underbara Nisse när hon var liten =) har ni sett något så sött=)?




- Prinsessa -

- Nu ska prinsessan sova -








Min fina <3

Slänger upp lite bilder på min fina Coquette =) Världens vackraste...

















Ensamma nätter.

Varför blir allt så ensamt när på nätterna?
jag fattar inte de... Jag kan vara ensam hela dagarna, utan problem.. men när nätterna kommer och, eller kvällarna... Jag hatar de... Det är fruktansvärt jobbigt.
Jag vill ha kärlek, jag vill ha någon som verkligen älskar mej för den jag är. Och inte för vad jag kan vara eller hur jag ser ut.

Men jag tänker, jag borde vara ensam ett tag...  men jag är osäker.. Jag går fram å tillbaka hela tiden.. Vad vill jag? helt ärligt jag vet inte..Vill jag ha någon eller vill jag bara vara själv?

Jag hatar kärlek och känslor just nu.För just nu vill jag inte känna något.. och verkligen inte så här... Och jag hatar att jag är världens mest känsligaste person....





Så Sexigt.

Sitter nu och kollar på Enrique och Ciara´s nya video..Jävlar va sexig den är, jag älskar den. Kan vara en av de bästa video´s jag sett! mums säger jag bara.. de e hett, riktigt hett... Ciara och Enrique är ju så snygga så de e inte sant!




Men måste säga att detta påminner mej väldigt om något som inte längre finns....



Nyblogg Design..

Det blev något helt annat än vad som var tänkt från början.. Men visst är den helt underbar=)?
Jag blir riktigt lycklig när jag ser den =) Vad tycker ni ? bättre nu va=)?

Idag har jag bara jobbat , och är helt slut...

just nu vill jag faktiskt bara ha en kärlek jämte mej...


Jobba=(

Hann inte uppdatera innan jobbet, nu sitter jag här på min rast och har tråkigt.. är såå trött och sen ikväll blir de design.. nu ska jobba igen så puss=)

Design..



Den är tyvärr inte klar än men här kommer ett smakprov på hur den kommer att se ut=) Bättre nu eller innan ?
Men de blir nog vit bakgrund ? va tycks ?



Dålig bloggning..

_Nu ska jag ta tag i de.. de lovar jag, de har vart så mkt bara.. men nu ikväll ska ja fixa min design iaf=) om syrran har tid men hon sa de iaf=) blir nice=)

så ja skriver sen =)Puss

Påskafton..



Från i lördags. underbar kväll. Kg, Jag, Billy, Bullen och Niklas!



Underbarqa Lisette och ja..haha kolla mitt gråa hår,, inte klar me de än.. bara för jag har Osis dust it i =Phaha



Kg



Niklas på G....



Bror och niklas.. ja va gör ni? de undrar jag.



Jävla tuttbilder säger jag=P bullen , undra hur många du tog...



Hej jag heter Bullen och får inte vara med...


B&B









Vad är de för fel på folk?

Fick detta på efterfesten nu..


hello....skön stil .. är en spontant äventyrlig o tränad grabb som söker efter intensiva kroppsliga möten...skulle gärna bekanta mig närmare ... har foton o webcam via msn.. bor inne i Göteborg, Linnestan..

Men hallååå ?? NEJ TACK usch!


Underbar kväll.

Tack alla för den underbara kvällen igår, nu bär de iväg igen =P
Bilder från gårdagen kommer upp snart=)
Puss

tuttar och öl, kan de bli bättre?

Kan de bli bättre ? en jävla massa öl ikväll och fan va snygg ja känner mej =Phaha




VÄRLDENS VACKRASTE

Världens vackraste filmscen.. ÄLSKAR den..


Gråter.. de e så vackert.









dålig bloggdag

Dålig blogg dag idag för kom hem halv 11 och kommer nog bli ganska dåligt imån me=( å nu måste ja sova..=( hatar när ja inte kan blogga ordentligen.. men tyvärr så e de=) Puss

Daniel Da Silva..

Fan så snygg å fan så skön.

ALLA borde se denna.




jag påminner er...Ni måste kolla denna dokumentären.. ALLA  borde se denna!!
 

http://svtplay.se/v/1508989/dokumentar/jag_vill_inte_leva_detta_








såå trött...

Kom hem för ett tag sen.. är helt slut.. Direkt efter jobbet fick jag åka med syrran till varberg och gipsa .. där fick vi sitta i 4 timmar å vänta. Stackarn fick gipsa båda armarna=( så synd om henne.. Så någon ny bloggdesign hann jag inte med =( eller andra syrran skulle fixa men de orka hon ej efter att ha suttit där.. de förstår jag men imån måste hon faktiskt:)

Nu e jag så trött och ska kolla på en film. Bride wars.. skriver nog om den här sen =) om ja inte somnar i den..
lång dag imån 12-21,30 jobbar jag.. kommer va helt död typ... Puss på er


stress...

massor av stress på jobbet idag..snabbäter nu.. mkt nu innan påsken drar igång så de e bara å jobba.. man ja uppdaterar när ja kommer hem =) Pusss

Sov gott prinsar och prinsessor <3

Sov gott läsare :) ska upp å jobba tidigt imån..börjar 7... usch.. men man e ju hemma lite tidigare iaf=) ni får bli bättre med kommentarerna och ja ska lova mer bilder så fort min jävla kamera kommer tillbaka..ringde dit idag men han visste inte hur lång tid de skulle ta.. kul att man hann ha kameran i 11 dagar innan den gick sönder..  =P

Sov gott puss på er.

Ny design




Imån ska jag fixa ny design.. några förslag?=)

Stackars lillsyrran=(

Vart 2 långpromenader idag och sen massa annat och när man väl kommer hem å satt sig ner och ska precis sola , då ringer de. Då har lillsyrran ramlat och när hon kommer hem, mamma fick hämta henne..då hade hon blod överallt från näsan, stackarn=( så jag fick duscha av henne och hon hade så fruktansvärt ont i näsan och i båda handlederna så de va bara att åka till aktuen , vi fick väl vänta en timma och sen gå in .. Hon hade förmodligen spricka i någon av armarna och näsan va not bruten , de va så synd om henne =( min älskade lilla annie.. bara 9år.. Så imorgon ska vi till sjukhuset och få henne röntgad.. så vi får se imorgon. hoppas hon slipper gips iaf, stackarn , första dagen på påsklovet och hennes kompis skulle sovit över.. så synd om min lilla lillfia..

Så de e vad jag har gjort idag.. va har ni gjort? Puss


Algot:)

Så nu e jag hemma snabbt igen, Algot har fått bada då han har så himla lång päls och blir så smutsig och när han kissar blir de massa äckel i pälsen så han får bada ofta men nu har vi vart å beställt klippning till den lille saken =) haha han gillar de nog inte men den 17 så blir de klippning för hans del=P Kommer bli så sött.. Efter badning så springer han runt tills han e torr.. de e så sjukt kul.,. han ser helt galen ut men badningen uppskatta han inte=P hahah ... Titta bara här...




mamma, hjälp?haha





Men nu e han väldigt ren och luktar helt underbart=) haha men visst ser han ut å älska de?=P

New day.

Godmorgon..
Nu ska man snart ut på sin vanliga morgonpromenad , funderar på att göra den lite längre idag faktiskt.. rensa tankarna lite.. de behövs känner jag. Den sista tiden har vart så jobbig.. Men de blir bättre.. En sak som känns väldigt jobbig är att jag är ovän med Rickard. eller de verkar så . och de är väldigt jobbigt, även om jag är så himla sårad och besviken så vill jag inte vara ovän med han , vi spendera 1,2 år tillsammans. Man borde kunna prata med varandra efter de. så Rickard, ja hoppas att du ringer upp iaf.

tänkte även se till att få städat idag:) om ja orkar.. de blir mkt jobb denna veckan.. ja kommer att vara helt slut.. Vad ska man göra på påsk då? de undrar jag.. Vad ska ni göra? Jag hoppas på att få vara med underbara Lisette iaf=) hade vart jätte kul!


Men nu piper min lilla Algot.. vi måste ut  säger han =) Pusss



Min underbara Algot som bebis=)

Dokumentär på svt som väckte starka känslor=(

Jag kollade förut på en dokumentär om några ungdomar från göteborg som var fast i drogmissbruk. Kan ju utan tvekan säga att de finns inte NÅGON dokumentär som påverkat mej så. Jag känner mej helt tom nu efter att ha sett den. Man kan nog inte förstå hur dom känner sig och hur svårt de verkligen är att ta sig ur det. Man ser hur dom kämpar men kommer aldrig ur de. De va så hemskt att se denna kille gå ner sig så himla mycke=( Dom följde dom under några år. Man såg hur han förändrades undertiden. så hemskt=(
Dom får ju ingen hjälp heller, de enda dom gör att skriva ut mer tabletter till dom. Vad i helvete tänker svenska läkare med? Skriva ut starka tabletter till någon som är drogberoende och som dessutom försökt ta livet av sig ett antal gånger. Jag fattar verkligen inte hur sverige fungerar, Hans mamma försökte få hjälp åt denna killen men fick inte hjälp någonstans, de enda dom gjorde var att skriva ut mer tabletter. Det som krävdes för att få hjälp var ett självmordsförsök!!! då tog dom in han på ett hem...De är för jävligt hur denna jävla värld fungerar. Jag blir så jävla arg att jag finner inte ens ord för de!

Den killen som de handlade mest om va nu idag inne på hem igen. Jag blir så himla ledsen när jag ser sånt här. Jag kan inte förstå hur sånt här kan få hända.

Jag har alltid velat bli frisör men nu vet jag nog verkligen vad jag vill bli. Jag vill jobba med såna här ungdomar, ungdomar som har drogmissbruk. Jag vill verkligen hjälpa dessa underbara människor som har de så svårt. Jag ville verkligen bara hjälpa denna killen till ett bättre liv. Jag ville bara krama om han å säga att allt skulle bli bra.

Så nu vet jag precis vad jag ska göra med mitt liv.Jag vill ge dessa människa ett liv som dom förtjänar. Jag tror de finns många som ser ner på dessa människor och jag inte fatta hur fan man kan de. och vissa sitter nog där hemma och tänker att dom får skylla sig själva. Jag hatar såna människor, jag kan inte förstå hur man kan tänka så. Dom har förmodligen inte haft de så lätt och så har de börjat med lättare saker och sen gått över till tyngre=(

Så jag har en liten fråga nu.. Är det någon som vet om man måste ha en utbildning för detta, och isåfall vart dom finns ?

Och här kan ni se dokumentären... http://svtplay.se/t/103478/dokumentar Måste ses!

Helgen..

Helgen har vart en bra helg... Fredag va jag först hem och tog de lugnt men sen så kom Lisette och plocka upp mej och så åkte vi hem till henne och tjöta, och tog några kalla öl. Sen gick vi å la oss och kollade på Marley and Me. underbar film. Men båda somna ganska snabbt. Sen igår så stack jag in till Joanna i gbg. Så satt jag, joanna,Johnny och johnny  och tjöta och drack öl. Vi fick även Jonny nr2 att raka av sig sitt skägg som han hade haft sen han var 17 typ hahaha.. Men vilken förbättring de blev asså! fan vi skulle tagit en före och efter bild. Sen stack vi till Chez, där Giger och aj satt.. Så var vi där nästan hela kvällen och gick sedan vidare till något ställe..minns inte va de hette. Sen blev de hemgång fast först mötte vi underbara Andreas.. Världens snällaste människa. så kvällen blev ganska lyckad =) Joanna är en underbar människa och är sjukt rolig=)

Nu ska jag laga mat, är sjukt hungrig nu=) grillad kyckling med klyftpotatis och sås=) goooottt!!!

Pusss




Solglasögon

Vilka blir de för er i år? själv blir de ett par från Saltopeppar, dom har sjukt snygga solglasögon..=)

















Vilka blir de för er i år=)?






promenad

promenad nu =) som vanligt.. och sen uppdaterar ja=) Pusss

¨nagelfix..

Nu ska jag fixa naglar och får skynda mej jävligt mkt för jag ska åka om en kvart och jag vakna nu =Phaha  pusss

Fattar inget..

Vad har jag gjort för att förtjäna detta ?helt ärligt.. jävla svin.

Så bra!!

Fattar ni hur jävla bra hon e live ??? de e sjukt


!

...?...

Så nu e man hemma.. jag är så jävla arg men mest jävligt besviken! Att efter så lång tid så trodde man faaaaaaaaan att människan skulle ha dåligt samvete men människan har för helvete inget jävla samvete. Om han hade förstått va fan han har gjort mej så kanske han åtminstonde skulle må lite dåligt.. men han förstår fan inte!! Jag blir galen, ja önska ja kunde dra tillbaka tiden , då hade jag ALDRIG träffat honom.. fanns många som fråga mej vad jag höll på med när ja träffa han och nu förstår jag verkligen va dom menade.. Jag trodde de var vi föralltid faktiskt men ja hade jävligt fel, JAg har så svårt att förstå hur världens finaste människa kunde bli den hemskaste....Och att vi ska vara vänner efter detta är ett skämt .. de kommer ALDRIG hända... Då skulle de krävas något från honom, och vad ja tror så skulle de aldrig hända.. att han skulle bry sig eller anstränga sig lite.. de händer bara inte.... Om de skulle hända så blir jag väldigt chockad.. men förmodligen skulle jag väl uppskatta de på ett sätt.. men inte ens en ursäkt fick man i tele så.,..

undrar vafan man ska göra ikväll....




You Dont Know What You´ve Got Til You Missing It Alot.

Till anonym..

Hejsan =) jag solar 3,4 gånger imånaden. Men jag använder en solkräm, minns inte vad den heter men du köper den på något "solhus" . Dom har massa olika, bara att be om en kräm som hjälper till lite extra med färgen när du solar =) så behöver man bara sola varannan vecka ungefär =)  Jag kan kolla upp namnet på solkrämen när jag kommer hem från jobbet om du skulle vilja de =) Tack så jätte mkt:)


Så nu sitter jag på jobbet och är sjukt trött och vill bara hem.. Försov mej imorse men fick skjuts av snäll människa :) underbart.. så de tackar jag för ;) Idag händer inte så mkt, hoppas på film..men någon trevlig människa..

Nu börjar jag jobba snart igen så ska slappa lite och lyssna på musik..  men ikväll blir de nog mkt blogg. =) Pusss

Its over...

Ögonskuggan.



Joanna =) här ser du lite av den ? tyvärr dålig bild... har bara camen nu =/ men de typ brunguldig.. skit snygg=)


 Its over...

Fuck u.

Jag började i "han" form men de va svårt att skriva så för de blev bara dej hela tiden.. för de finns så mkt jag vill säga han... så här kommer allt.. detta har varit 2 riktigt jobbiga månader men de e över nu...

Vi hade allt. Du var mitt allt. Du var den första killen jag sa jag älskar dej till, Jag spendera 1,2 år med dej! Det ångrar jag nu. Saker som nu kommit upp, jag kan inte tro att de e sant och vill inte förstå de heller. Och att säga jag älskar dej till någon och sen knulla med någon annan.. Om man nu ska tro va andra säger...Och sen ta en sån äcklig jävla brud med stål i hela käften... Och som dessutom gjort samma sak mot dej. Du vet väl för helvete hur de känns?
 

Och egentligen spelar de ingen roll nu. Värst av allt är hur du behandlat mej den sista tiden.. Jag undrar vad du säger till dina vänner när jag skäller på dej. Berättar du hur de verkligen är ? det tror jag inte. Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst och lägga upp dina jävla samtal så folk får se hur fan du kan vara! Men de är inte ens värt de.  Allt du lovat men aldrig hållt.. Och när jag tänker tillbaka, Jag var lycklig när jag träffa dej, och vad fan är jag nu ? inte lycklig iaf de kan ja lova. Jag har gjort allt för dej, precis allt, jag har ändrat mitt liv så att de är precis så som du ville att de skulle vara. Och när jag tänker efter så har du faktiskt inte gjort något för mej , jag har alltid varit ditt nr 2. Jag undrar , allt fint du sagt och när du sagt jag älskar dej, har du någonsin menat de? Jag har alltid älskat dej , från första gången jag träffa dej. Men nu , de finns inget kvar... Att någon jag älskade så mkt har gjort så här mot mej, jag förstår de inte.. Efter allt vi gått igenom tillsammans så gör du allt detta? Alla som försökt förstöra..åå ja blir så jävla ledsen.

Jag har alltid funnits där för dej, ALLTID.. Men när fanns du där för mej ? Aldrig... inte ens när min mormor gick bort, inte när peter gick bort och när min häst skada sig.. du fanns aldrig där, de ser jag först nu för när vi var tillsammans så acceptera jag allt detta...

Igår när jag var så ledsen, du kunde inte säga något, för du var trött. Du var TRÖTT! Och du lovade att ringa idag (igår kanske man ska säga nu..) Du lovade verkligen ,men du gjorde inte de.. de va väl väntat men endå hoppades jag.. Jag har ringt men inget svar. De är över nu , ja kan inte ta detta mer. De gör så ont men jag kommer aldrig glömma allt vi haft.

Jag ska verkligen inte säga att allt vi haft tillsammans vart skit. För så är de verkligen inte, De första halvåret , de var den finaste tiden i hela mitt liv, första gången du sa jag älskar dej, jag trodde jag drömde.. Och visst gjorde jag de.

Jag hoppas att om du ringer så erkänner du allt, säger förlåt .. Jag behöver ett slut på detta. Jag hoppas du förstår vad de e du gjort mot mej. Och hur du fått mej att må och att du en dag ångrar dej!Om de fanns en dag, bara en dag... då hade jag ändrat på allt detta.
Jag finner inga ord för sorgen i mitt hjärta just nu..

Jag känner mej som en vissen ros....


Och jag kan tilllägga Rickard.. Dina lögner jagar dej... Jag är inte dum.. Efter du va i sthlm, så la din lilla **** upp en bild på er tillsammans... Och de va tydligen en gammal bild från tiden ni var tillsammans... Jag gick på de första gången men inte andra... de kan jag lova dej. Svin. Sm va de ja .. allt kommer ikapp dej.. Hoppas resten av din skit gör de me. 

Om du vågar höra av dej å stå för de du gjort.. då blir jag chockad. Lämna mina saker imån e du snäll. Och stanna för helvete kvar i norge sen!

Att kärlek kunde gå över till så mkt hat, de hade jag inte en aning om.

Jobbat

Vart så mkt den sista tiden så inte orkat uppdatera men nu så ja ska försöka komma igång...  Allt är tugnt känns de som men de blir lättare .. de vet jag. Jag ska försöka skriva ett inlägg och förklara allt för nu känns de som jag skriver i gåtor.. och jag måste få ut allt. men jag vet inte vart ja ska börja?...

Dagen har iaf vart helt okej.. ja började med min morgon promenad och sen laga mat å så.. sen blev de typ inte mkt mer än att åka till jobbet..Jag blev lagom chockad då Andreas kom förbi =) men glad blev ja.. han e la för söt han... sen blev de hem och slappa och nu sitter man här...

Pics...

Jag hinner tyvärr inte skriva något för jag måste dra mej nu men här kommer 2 bilder jag fick knäppa snabbt.. Im feeeeeling fine..=P





mmm

ja, som ni märkte kanske. så var gårdagen skit.. mkt på jobbet, mkt som skit jag fick reda på så dagen blev skit.. ja e fortfarande arg.. ja säger bara de..hämnden är ljuv.. ja är inte en sådan person men denna är jag riktigt jävla arg.. eller jag arg.. ja är nog mest besviken.. ja kommer att förklara allt senare men just nu orkar jag bara inte..ja ska sminka mej å så å sen jobba men ja kommer att uppdatera innan jag går med bild å såndant.. och jag har fortfarande inte fått tillbaka min jävla kamera.. blir galen.

Vill ALDRIG mer se dej

Du är ett jävla svin och jag hatar fan dej!och henne har jag lust att möblera ansiktet på.

Im leaving you behinde.

im sorry , can´t do this anymore.

Underbara låt!

Med Neyo.. mmmmmm

RSS 2.0